srkndmrc

Uzman
Merhaba,

OpenCore ile 14.5 versiyonuna başarıyla güncellemiştim, şimdi macOS'un kendi yazılım güncelleme bölümünde 14.6.1 versiyonu gözüküyor. Bu güncellemeyi bu bölümden yapabiliyor muyuz yoksa OpenCore üzerinden yeniden yükleme mi yapmak gerekiyor? Bir de güncelleme 13.64 GB gözüküyor.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
OpenCore ile 14.5 versiyonuna başarıyla güncellemiştim, şimdi macOS'un kendi yazılım güncelleme bölümünde 14.6.1 versiyonu gözüküyor. Bu güncellemeyi bu bölümden yapabiliyor muyuz yoksa OpenCore üzerinden yeniden yükleme mi yapmak gerekiyor?
Aslinda OCLP kullanmiyorsaniz ve kextleriniz guncelse, direkt OTA guncelleme ile gecebiliyor olmaniz lazim. Yeniden yuklemeye gerek yok.
Bir de güncelleme 13.64 GB gözüküyor.
Normaldir. macOS guncellemelerinde genelde direkt ''Install macOS XX'' seklinde paket indirildigi icin (ki bu ozellikle Hackintosh icin guzel bir sey) buyuk olabiliyor boyutlari.

Aslinda OCLP kullanmiyorsaniz ve kextleriniz guncelse, direkt OTA guncelleme ile gecebiliyor olmaniz lazim. Yeniden yuklemeye gerek yok.

Normaldir. macOS guncellemelerinde genelde direkt ''Install macOS XX'' seklinde paket indirildigi icin (ki bu ozellikle Hackintosh icin guzel bir sey) buyuk olabiliyor boyutlari.
Hackintosh değil Macbook Pro kullanıyorum sorumda belirtmeyi unutmuşum.