Hocam, ne olursa olsun zaten eğitim sistemimizden yakınma sebebimiz, mesleklerin hepsi 1 sınava bağlı. Sosyal Bilimler lisesine giderseniz, rakipleriniz daha önce okulda işlediği dersleri sınavda yaparken, siz daha önce hiç görmediğiniz dersleri yapmaya çalışacaksınız. Lisede okuduğunuz okulun pek bir önemi yok. Bunun için dersleri tam olarak görebileceğiniz bir okul önerimdir. Yoksa size kalmış.
Filozof olacak adamı TYT'ye sokmuşlar bir ağlıyor görmen lazım!

Hocam, ne olursa olsun zaten eğitim sistemimizden yakınma sebebimiz, mesleklerin hepsi 1 sınava bağlı olması. Sosyal Bilimler lisesine giderseniz, rakipleriniz daha önce okulda işlediği dersleri sınavda yaparken, siz daha önce hiç görmediğiniz dersleri yapmaya çalışacaksınız. Lisede okuduğunuz okulun pek bir önemi yok. Bunun için dersleri tam olarak görebileceğiniz bir okul önerimdir. Yoksa size kalmış.

Daha hangi bölümü okuyacağım bile belli değil, Anadolu lisesi düşünmeye başladım. Siyasal bilimler aklımdan geçiyorda geleceği yok ve para kazanamam.

Daha hangi bölümü okuyacağım bile belli değil, Anadolu lisesi düşünmeye başladım. Siyasal bilimler aklımdan geçiyorda geleceği yok ve para kazanamam.

Bende siyaset bilimi okuyacak birisi olarak parasızlıktan telef olacağımı düşünüyorum. Bu sebeple Memleket Partisine geçerim muhtemelen.

Bende siyaset bilimi okuyacak birisi olarak parasızlıktan telef olacağımı düşünüyorum. Bu sebeple Memleket Partisine geçerim muhtemelen.

Ben zaten direk Üniversite biter bitmez MİT'e başvuru yapacağım, umarım beni alırlar. Eğer almazlarsa zaten siyasetle ilgilenen birisiyim, nasıl yükselirim bilmiyorum.