Sosyal için iO temasını öneriyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adwaita
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Makaleler
3
Yer
#RR2
Sosyal için iO teması güzel durabilir. En azından Technopat ile farklı da durur. Yönetim olarak incelenebilir ya da buradan anket olarak oylanabilir. Düşünceniz nedir?

Bu arada karanlık ve aydınlık iO temasının görüntülerini ve bağlantısını aşağıda bırakıyorum.

hero-io.webp hero-io-dark.webp

Artı 29 Eksi
Dimension elden geçirilmişi gibi duruyor. Bu tarz temalar saf Xenforo arayüzüne göre hantal çalıştığından tercih etmiyorum. Alternatif olarak ise sunulacaksa bence Dimension benzerlerinden farklı bir tema getirilebilir.

Dimension arayüz ve renk şu temadaki renk tercihlerine de bakarak bana aşırı soğuk ve ölü bir forum havası veriyormuş gibi hissettiriyor. Belki alışkanlıklardan olabilir. Panellerin mesajların önüne geçecek kadar büyük, şatafatlı olmamasını tercih ederim. Bu temada benzer hisleri yaşattı.

Varsayılan temada yapılabiliyorsa Twitter gibi URL renklerini değiştiren bir uzantı eklenebilir.

Görsellikten çok kullanış ve performansın önemli olduğunu düşünüyorum.

Şu an varsayılan arayüzün bir tık geniş ve bu yüzden mesaj okunabilirliğinin rahatsız edici olduğunu düşünüyorum. Kendim büyüteç ile daha okunabilir hale getirsem de varsayılan olarak daha odaklanmış(ortalanmış) bir arayüzü tercih ederim. Tablet ve telefon kullanıcıları için de iyi olur.

Bu tema osxinfo'daki tema değil mi?
Evet.

Dimension elden geçirilmişi gibi duruyor. Bu tarz temalar saf Xenforo arayüzüne göre hantal çalıştığından tercih etmiyorum. Alternatif olarak ise sunulacaksa bence Dimension benzerlerinden farklı bir tema getirilebilir.

Dimension arayüz ve renk şu temadaki renk tercihlerine de bakarak bana aşırı soğuk ve ölü bir forum havası veriyormuş gibi hissettiriyor. Belki alışkanlıklardan olabilir. Panellerin mesajların önüne geçecek kadar büyük, şatafatlı olmamasını tercih ederim. Bu temada benzer hisleri yaşattı.

Varsayılan temada yapılabiliyorsa Twitter gibi URL renklerini değiştiren bir uzantı eklenebilir.

Görsellikten çok kullanış ve performansın önemli olduğunu düşünüyorum.

Şu an varsayılan arayüzün bir tık geniş ve bu yüzden mesaj okunabilirliğinin rahatsız edici olduğunu düşünüyorum. Kendim büyüteç ile daha okunabilir hale getirsem de varsayılan olarak daha odaklanmış(ortalanmış) bir arayüzü tercih ederim. Tablet ve telefon kullanıcıları için de iyi olur.
Dimension temasına göre çok daha şık bence. Ayrıca tema hiç de hantal değil. Demo sitesinden test edebilirsiniz. iO, kullanım ve performans açısından da iyi. Hatta iPhone cihazlarda aşırı stabil çalışıyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt