İnternette hiç kimse anonim değildir, ufak bir araştırmayla her şeyi bulabilirsin.@Milas,
Burada herkes anonim zaten; kimsenin iletişim bilgisi veya gerçek isim ve soyismi açık değil ki.
KVKK'nın ırzına geçiyoruz, ov yeah.
KVKK ile alakası yok. Beni stalklayarak, asırlar sürse de bu dataya ulaşabilirsin. Onların kullandıkları panel zaman kaybetmeyi engelliyor. Filtreleme aracı yani.
Foruma kayıt olurken onay verdiğiniz şeyler. Burada yapılan şey kendi veritabanı kontrolümüz ve 3. bir tarafa verilerin aktarımı yok. Amaç site düzenini sağlamak. Ayrıca KVKK'de "meşru menfaat" istisnası vardır
Gruplaşmadan kasıt ne? Bunu hala çözebilmiş değilim.
Birbirlerini boost'layanlara karşı gard alınmışsa anlaşılabilir ancak diğer tarafları da maalesef var.
Mesela yukarıda birisi "sürekli aynı kişiler cevap veriyor" tarzı bir şey demiş. Ben @michaelscofield ve @LH44 ile sürekli benzer cevaplar veriyorum, çünkü nihai cevap o.
Bu "konudan anlayanlar" tayfası bir süre sonra birbirlerini de tanımaya başlıyor ve samimileşiyor. Bazıları daha özgür konuşmak için dm geçiyor. Bu da gruplaşmaya dahil ise Techolay "sosyal" demenin manasını göremiyorum.
Planlı şekilde hareket etmek, gruplaşmak veya etkileşimi manipüle etmek.
Ben kimsenin verisinin paylaşıldığını görmedim. Sizin gözünüz sansür arkasını görüyorsa bilemem xd.