Allah'ın şımarık zengin bebeleri, öyle kişiler ile konuşmayın bile.
Zengin olsa elindeki teneke ile benim Japon canavarıma laf atmazdı hocam :D

Instagram'da acayip toxic bir araba topluluğu var.

2.5 V6 Vectra sahibi bir adam video atıyor, altına tüm BMW sahipleri kedi köpek gibi adamla dalga geçiyor. Ama gerçekte aynı yıllarda üretilmiş ve aynı hacimdeki BMW modelleri, hem ağırlık hem de arkadan çekiş yüzünden hantal kalıyor. Herkes kapışalım diyor ama kimse yanaşmıyor. Ben Opel sevdiğimden hep önüme düşüyor böyle şeyler.
Hocam adam gibi normal tartışma olsa neyse, DM üzerinden laf atıyor. Vs gel desem gelemez altındaki teneke ile.

Her olayı bu kadar uzatma hocam. Adamla DM'den konuşup sonra neden WhatsApp'a geçiyorsun. Numaranı tanımadığın insanlara dua kitabı dağıtır gibi dağıtmana gerek yok. Baktın susmuyor sil gitsin.

Gereksiz tartışma ortamı oluşmuş, herif ne güzel yorum atmış etkileşim vermiş işte. Bırak ağladığı ile kalsın.

İstediği kadar haklı olsun bu arada. Eğer birinin arabasına bu kadar cüretsizce laf ediyorsa ağlıyor demektir. Başka açıklaması yok.

Kac yasindaydi? Numaradan ebesnizin horekesinin dedesinin adresini bile bulabilir.Tabii olmediyse. Ben bir sey yapacagini sanmam. Eger erkek adam olsaydi ve kavgaya gelkecek olsaydi zaten adres ver lan derdi. Bunu demedigine gore en fazla adresine zurna durum falan yollar. Sizde verin parasini yeyin ne olacak? Bir suru sacma insan size mesaj atabilir rahatsiz edecek sekilde. O da sikinti degil. Facebok da dolandirici nitelikli ilan verip sizin numaranizi yazabilir. Onu bilemem.

Uzun lafin kisasi bir cacik olmaz.

Egeacilarla sohbet dagi etme tartismayi birak.