3586

Uzman
Makaleler
33
İnternete arabamın videosunu koydum. Sonra adamın biri yorumlarda 1.4 fındık motorlu 95hp arabası ile bana laf etmeye başladı benimki seninkini yer diye, ilk önce dalgasına diyor sandım sonra kendisine o güçsüz araba benim canavarımın yarısı bile etmiyor boş yapma dedim DM geldik biraz kavga ettik birbirimize tel no attık sonra WhatsApp'a geçtik bayağı saydırdık birbirimize, daha sonra böyle olmuyor dedik birbirimizi aradık yine bayağı kavga ettik, sonra telefon numaranı herkese yayarım akıllı ol falan dedi bende plakan elimde ceza yazdırtma giderim numarandan yedi sülalenin bilgisini yayarım falan dedim sen görürsün kimi tehdit ediyorsun lan sen dedi her yerden engel attı bende ona engel attım sohbetleri temizledim. En fazla ne olur? Kendisi başlattı kavgayı.

Son düzenleme:
Olası senaryoları bir gözden geçirelim: Hukuki sürece uzanırsa mevzu ikiniz de suçlusunuz, ikinizin de aklının olduğunu düşünüyorum kısacası bu yollara başvurmazsınız. Adamın seni önce engellemesi, birkaçma mekanizmasının göstergesi; yani bir şey yapacağı yok. Senden uzaklaşmaya çalışıyor kısacası, bir şey yapacak olsa tam tersi engellemeyip üstüne üstüne yürürdü sen engellesen bile SMS'den ya da başka telefonlardan ulaşırdı.

%90 oranında bu olay burada kapanır.

Kişisel tavsiyem, hiç gerek yok böyle şeylere. Nezaketi unutmayın, nezaket en sivri dilleri bile düzeltebilecek güçte bir şeydir. Siz nezaketinizi bozmayın, saldıran saldırsın böylelikle işin sonunda içiniz rahat olur çünkü yanlış bir şey yapmadığınızı bilirsiniz.

Senden uzaklaşmaya çalışıyor kısacası, bir şey yapacak olsa tam tersi engellemeyip üstüne üstüne yürürdü sen engellesen bile SMS'den ya da başka telefonlardan ulaşırdı.
Korkak işte adam olsaydı mertçe yüzleşirdi.

%90 oranında bu olay burada kapanır.
İyi ya sıkıntı yok o zaman.

unutmayın, nezaket en sivri dilleri bile düzeltebilecek güçte bir şeydir. Siz nezaketinizi bozmayın, saldıran saldırsın böylelikle işin sonunda içiniz rahat olur çünkü yanlış bir şey yapmadığınızı bilirsiniz.
Hocam arabama laf atanı affetmem nornalde sinirli biri değilim pek.

Böyle gereksiz insanlarla kavga etmenize gerek yok hocam. Arkadaşın da dediği gibi en kötü telefon numaranızı yayar.
Aynen hocam boşu boşuna uğraştırıyorlar adamı.

Korkak işte adam olsaydı mertçe yüzleşirdi.

İyi ya sıkıntı yok o zaman.

Hocam arabama laf atanı affetmem nornalde sinirli biri değilim pek.

Aynen hocam boşu boşuna uğraştırıyorlar adamı.
Kıskanmıştır arabanızı hocam, acısı olmayan konuşmaz zaten acısı olan konuşur mutlu olun ve sallayın gitsin; bunlardan çok var :D

Instagram'da acayip toxic bir araba topluluğu var.

2.5 V6 Vectra sahibi bir adam video atıyor, altına tüm BMW sahipleri kedi köpek gibi adamla dalga geçiyor. Ama gerçekte aynı yıllarda üretilmiş ve aynı hacimdeki BMW modelleri, hem ağırlık hem de arkadan çekiş yüzünden hantal kalıyor. Herkes kapışalım diyor ama kimse yanaşmıyor. Ben Opel sevdiğimden hep önüme düşüyor böyle şeyler.