Sosyal medyayı bırak, tamamen buraya yerleş, buradan arkadaş edinirsin. Benim de arkadaşım yok ama burası gercekten çok güzel bir ortam. Güzel dostluklar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendini daha iyi şeylere yönlendirebilirsin. Film/Dizi izle, araştırma yap, belgeseller izle, yani sürekli kaydır kaydır yapıp saçma/sapan videoları izleyeceğine en azından bir genel kültürün olur.

Her zaman kaos dolu bir yer. Hem zaman çalıyor hem odaklanma sorunları çıkartıyor.

Bugün yeni bir proje açtım kendime o zamanla, pozitivist takvim yapiyorum.

Geçmiş olsun hocam, nasıl oldu öyle?

Ben de anlamadim, MCC'dan açmaya çalistigimda "Bir veya birçok oyuncunun oynamasi yasak." tarzinda bir uyari aldim ve giremiyordum oyuna, sonra gorev seç'e bastigimda Halo 2'nin yuklu olmadigini soyledi ama ben indirdigimi goruyorum, sonra silip tekrar yuklemek zorunda kaldim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de anlamadim, MCC'dan açmaya çalistigimda "Bir veya birçok oyuncunun oynamasi yasak." tarzinda bir uyari aldim ve giremiyordum oyuna, sonra gorev seç'e bastigimda Halo 2'nin yuklu olmadigini soyledi ama ben indirdigimi goruyorum, sonra silip tekrar yuklemek zorunda kaldim.
Allah allah. Hiç karşılaşmamıştım böyle bir sorunla. Gerçi save’ler Xbox hesabına kaydediliyor diye biliyorum.

Zaman + akıl sağlığı. Sadece 1 ay bıraktım ve zamanımın ne kadar boş geçtiğini fark ettim, tek kaybettiğim şey ise gündem oldu. Gündemin de zaten yarısından fazlasi moralime olumsuz etki ediyor. Hayat kalitesi artıyor kısaca.
Sosyal medya aç bir canavar gibi tüm zamanımı yemek için var mış, onu öğrendim.
Şimdi yeniden bırakmak istiyorum, umarım başarırım.