- Makaleler
- 4
Aklıma Ekrem İmamoğlu’nun Gist’te çekildiği fotoğraf geldi nedense
Aklıma Ekrem İmamoğlu’nun Gist’te çekildiği fotoğraf geldi nedense
Kendini daha iyi şeylere yönlendirebilirsin. Film/Dizi izle, araştırma yap, belgeseller izle, yani sürekli kaydır kaydır yapıp saçma/sapan videoları izleyeceğine en azından bir genel kültürün olur.
Her zaman kaos dolu bir yer. Hem zaman çalıyor hem odaklanma sorunları çıkartıyor.
Benim de Warband Diplomacy Mod'da 6 yıllık savem bozulmuştu.Hocam ben sizi goremiyorum, duyamiyorum.
Bugün biraktim, bayağı zaman geçti elime, tabii diger bir nedeni de var, Halo'daki Save'im bozuldu.
Geçmiş olsun hocam, nasıl oldu öyle?Bugün biraktim, bayağı zaman geçti elime, tabii diger bir nedeni de var, Halo'daki Save'im bozuldu.
Allah allah. Hiç karşılaşmamıştım böyle bir sorunla. Gerçi save’ler Xbox hesabına kaydediliyor diye biliyorum.Ben de anlamadim, MCC'dan açmaya çalistigimda "Bir veya birçok oyuncunun oynamasi yasak." tarzinda bir uyari aldim ve giremiyordum oyuna, sonra gorev seç'e bastigimda Halo 2'nin yuklu olmadigini soyledi ama ben indirdigimi goruyorum, sonra silip tekrar yuklemek zorunda kaldim.
Allah Allah. Hiç karşılaşmamıştım böyle bir sorunla. Gerçi Save'ler Xbox hesabına kaydediliyor diye biliyorum.