Burak Birinci

Üstün
Makaleler
1
Yer
Dubai
NVIDIA'nın yeni uygulaması, PC'de oyun performansını düşürüyor olabilir. İki kullanıcı, yeni NVIDIA uygulamasını kullanarak ve kullanmadan testler yapmış ve sonuç olarak yaklaşık %4-6 oranında performans kaybı yaşamışlar. Sonuçlar RTX HDR kullanıldığında daha da kötüleşiyor. Bu durumun, son sürücüdeki bir hatadan mı yoksa genel bir sorundan mı kaynaklandığı henüz net değil.

Canlı yayın yaparken sistem performansının geriye düştüğünü çok net anlayabiliyorsunuz yayın kalitesinde bir problem gözükmese de oyun deneyimi baltalıyor.

NVIDIA'nın yeni uygulaması, PC'de oyun performansını düşürüyor olabilir. İki kullanıcı, yeni NVIDIA uygulamasını kullanarak ve kullanmadan testler yapmış ve sonuç olarak yaklaşık %4-6 oranında performans kaybı yaşamışlar. Sonuçlar RTX HDR kullanıldığında daha da kötüleşiyor. Bu durumun, son sürücüdeki bir hatadan mı yoksa genel bir sorundan mı kaynaklandığı henüz net değil.

Tam bir saçmalık bu uygulama. Sırf son 5 dakikayı kaydetme özelliği için kullanıyorum. Forumda Experience yerine NVIDIA App önerenler de iyi baksın bu sonuca.

Hocam aynısını bende gördüm hatta bunun hakkında bir konu açtım. Oyun filtreleri ve fotoğraf modunu kaldırınca düzeldiğini söylüyor ama ne kadar doğru bende bilmiyorum.