Ayın 2'si iş başı yapacağım fabrikada. 25 km uzak, servis var 5.40'ta servis, 7'de iş başı, 8 saat. Öğle 3 çıkış. Yolda 1-1.30 saat 5'te evdeyim. Mesai falan saymıyorum. Üstüne evde öğün hazırlama falan bu süreci nasıl yöneticem.
Yolda harcadığın süre maalesef çok fazla. Önerim, işten çıkınca doğrudan spora gitmen yönünde. Yemeği spordan sonraya bırakacaksın. Ertesi günün yemeğini önceki günden hazır edeceksin. Ben bu gibi durumlarda hep hazır proteinli süt içiyorum ama protein shake daha ucuza gelebilir.
Maalesef yolda çok vakit harcıyorsun. Spordan sonra sana hiç vakit kalmayacak. Haftada kaç gün spor yapıyorsun bilmiyorum ama hafta sonu iki gün gidip hafta içi sayısını azaltmak zorunda kalabilirsin.
İşten sonra gidersem hem hal kalmaz hem berbat geçer idman ağır giriyorum setlere eskiden 6 gün yapardım şimdi 4 gün yapacağım. Fabrika da da yemek var ama ne kadar yeter orası muamma.
Takıntılıyım her kas grubunu çalışmam lazım 2 gün yetmez.
Fullbody yapsan?Takıntılıyım her kas grubunu çalışmam lazım 2 gün yetmez.
Fullbody aşırı zaman alır ve dediğim gibi ağır giriyorum mahveder işten sonra o yüzden 4 gün split yapıyorum.
Fullbody yapsan kaç saat idman yapacaksın ki? 1 saatten fazla ağırlık girmemek lazım yorulur vücut. Gün aşırı gidersin, compound hareketleri yaparsın, bench squad deadlift vs. gitmediğin günler de hem o gün için hem ertesi gün için öğünlerini hazırlarsın, gündelik yaşamına da vaktin kalır. Önceki konularını da gördüm takıntını biliyorum ama hayatta bazı şeylerden biraz feragat etmek lazım. Böyle yaparsan daha mutlu olursun bence.Fullbody aşırı zaman alır ve dediğim gibi ağır giriyorum mahveder işten sonra o yüzden 4 gün split yapıyorum.
Fullbody en az 2 saat sürer fullbody çok gelir.Fullbody yapsan kaç saat idman yapacaksın ki? 1 saatten fazla ağırlık girmemek lazım yorulur vücut. Gün aşırı gidersin, compound hareketleri yaparsın, bench squad deadlift vs. gitmediğin günler de hem o gün için hem ertesi gün için öğünlerini hazırlarsın, gündelik yaşamına da vaktin kalır. Önceki konularını da gördüm takıntını biliyorum ama hayatta bazı şeylerden biraz feragat etmek lazım. Böyle yaparsan daha mutlu olursun bence.
Fullbody 2 saat falan sürmüyor yakın bile değil. En uzun idmanım 70 dakika.
Fullbody 2 saat falan sürmüyor yakın bile değil. En uzun idmanım 70 dakika.
İşten sonra gidersem hem hal kalmaz hem berbat geçer idman ağır giriyorum setlere eskiden 6 gün yapardım şimdi 4 gün yapacağım. Fabrikada da yemek var ama ne kadar yeter orası muamma.