Spor programımı nasıl düzenleyebilirim?

MNakruf

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba,
Hafta da 4 gün spora gidiyorum. Bu 4 günde; göğüs, biceps, omuz, triceps, sırt, mekik ve bacak antrenmanı yapıyorum.
Aşağıdaki listede yer alan antrenmanların benim için fayda sağladığını düşünüyorum:

Ama sırt ve mekik antrenmanlarının bana gözle görülür fayda sağladığını düşünmüyorum.

O yüzden sadece listedeki antrenmanlara bağlı kalarak bir program oluşturmak istiyorum. Benim için neler önerebilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama sırt ve mekik antrenmanlarının bana gözle görülür fayda sağladığını düşünmüyorum.

Saçma olur sırt çalışmazsanız. A620 anakarta 5090 nasıl takılmaz ise 40cm kola zayıf bir sırt olmaz. PPL program bulabilirsiniz internetten.

Saçma olur sırt çalışmazsanız. A620 anakarta 5090 nasıl takılmaz ise 40cm kola zayıf bir sırt olmaz. PPL program bulabilirsiniz internetten.
Bilemiyorum hocam hem 4 ay oldu gideli. Hem sırt çalışırken yoruluyorum hem de faydasını göremiyorum.

Bilemiyorum hocam hem 4 ay oldu gideli. Hem sırt çalışırken yoruluyorum hem de faydasını göremiyorum.

Bilek ile bicepsi daha çok hissediyorsanız yanlış yapıyorsunuzdur. Farklı hareketlerde deneyebilirsiniz herkesin anatomisi aynı değil sonuçta.

Bunlar ayrı günler ise program iyi değil. Her kasın haftada 2 kere uyarıldığı bir program çok daha iyi olur. U/L ya da PPLxFB

Decline press boş olmuş göğüste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…