1 16787 Becerikli Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 187 Beğeniler 47 15 Ağustos 2025 #11 Testo Unit dedi: Vücut yapınızı bilmiyorum ancak kemikleriniz iri değil ise deri sarkması olabilir. Kilo verirken fitness yapmanın amacı bunun önüne geçmektir. Genişletmek için tıkla... Bu kemik yapısına bakmak için el ile bileği tutmaya çalışıyorlar falan birleşmiyorsa iri kemiklisin diyorlar doğru mu acaba? Blackraven dedi: İkisi ile de kilo verilmez. İlk olarak boğazından gireni azaltacaksın diğer her şey sadece yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Kalori açığı yapıyorum demiş zaten.
Testo Unit dedi: Vücut yapınızı bilmiyorum ancak kemikleriniz iri değil ise deri sarkması olabilir. Kilo verirken fitness yapmanın amacı bunun önüne geçmektir. Genişletmek için tıkla... Bu kemik yapısına bakmak için el ile bileği tutmaya çalışıyorlar falan birleşmiyorsa iri kemiklisin diyorlar doğru mu acaba? Blackraven dedi: İkisi ile de kilo verilmez. İlk olarak boğazından gireni azaltacaksın diğer her şey sadece yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Kalori açığı yapıyorum demiş zaten.