Alex Mason
Yetkin
Merhaba. Öncelikle belirtmeliyim ki spor salonumun yakınında milli istihbarat teşkilatı'nın (MİT) binası var. Kulaklığım Huawei FreeBuds SE.
Müzikteki sesin takıla takıla gelmesininin düşündüğüm sebeplerini yazacağım.
Bu durumu çözmek için kendim yapabileceğim ayar veya başka bir şey var mı?
Bazılarınız müzik dinlemeden de yapabileceğimi söyleyecek fakat dış sesleri ve spor salonundaki müziği duymak istemiyorum. Kendi seçtiğim müzikleri dinlemek istiyorum.
Ve bu sorunu sanırım tek ben yaşıyorum başkaları JBL 520BT ile falan rahat rahat dinliyor. Ya da başka kulak içi kulaklıklarla.
Müzikteki sesin takıla takıla gelmesininin düşündüğüm sebeplerini yazacağım.
- Metroda dahi çekiyor yani müziği takılmadan dinleyebiliyorum. Evde de dinledim bir sorun yok. Fakat spor salonunda müziğin sesi takıla takıla geliyor. MİT binasındaki jammerlardan dolayı olabilir mi?
- İnternete bağlı olsam da olmasam da spor salonundayken müziğin sesi takıla takıla geliyor. Yani internetle alakası olduğunu düşünmüyorum.
- Evde, metro da falan sorunsuzca dinleyebiliyorum. Spor salonunda takıla takıla geliyor ses. İçine ter kaçtığını da düşünmüyorum.
- Kulaklığın kutusunu ve telefonu cebimde taşısamda ses takıla takıla geliyor.
Bu durumu çözmek için kendim yapabileceğim ayar veya başka bir şey var mı?
Bazılarınız müzik dinlemeden de yapabileceğimi söyleyecek fakat dış sesleri ve spor salonundaki müziği duymak istemiyorum. Kendi seçtiğim müzikleri dinlemek istiyorum.
Ve bu sorunu sanırım tek ben yaşıyorum başkaları JBL 520BT ile falan rahat rahat dinliyor. Ya da başka kulak içi kulaklıklarla.