Aklımda Omega-3 ve magnezyum kompleks almak var.
Nedenleri ise:
Omega-3 bilişsel ve kas hafızasında gelişim sağlaması.
Magnezyum kompleks iyileşme süresini kısaltma ve uyku kalitesini artırma gibi faydaları bulunduğu için.
Ancak ikisi yerine kreatin de alabilirim.
Kreatinin zihne gözle görülecek faydası var mı?
Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.
Bu konuyu aslında spor ve ders olarak ikiye ayırmalısınız. Omega-3 ve magnezyum için söyledikleriniz doğru, hem ders için doğru hem de spor yapsanız bile size ciddi fayda sağlar. Ancak kreatin ders çalışmak ve zihin için birebir alınabilecek bir takviye değil. Etkisi yok demiyorum, sadece ders için almanıza gerek yok diyorum. Spora olan etkisinin yanında ders çalışmaya etkisi yüzde 5 falandır muhtemelen.
Şehir hastanesi dahiliyede genel kan ver, her şeyime baktırmak istiyorum de. Kafana göre kullanma. Gelen sonuca göre doktorun vitaminlerini yazar. Ama doktorlar devletin karşıladığı ücretsiz hapları yazıyor ve hiçbir faydası olmuyor genelde. Sonuçlarını alıp eczaneye gitmeni öneririm güvendiğin. Onlar daha iyi biliyor vitamin işlerini.
Şehir hastanesi dahiliyede genel kan ver, her şeyime baktırmak istiyorum de. Kafana göre kullanma. Gelen sonuca göre doktorun vitaminlerini yazar. Ama doktorlar devletin karşıladığı ücretsiz hapları yazıyor ve hiçbir faydası olmuyor genelde. Sonuçlarını alıp eczaneye gitmeni öneririm güvendiğin. Onlar daha iyi biliyor vitamin işlerini.
Bu konuyu aslında spor ve ders olarak ikiye ayırmalısınız. OmeGA-3 ve magnezyum için söyledikleriniz doğru, hem ders için doğru hem de spor yapsanız bile size ciddi fayda sağlar. Ancak kreatin ders çalışmak ve zihin için birebir alınabilecek bir takviye değil. Etkisi yok demiyorum, sadece ders için almanıza gerek yok diyorum. Spora olan etkisinin yanında ders çalışmaya etkisi yüzde 5 falandır muhtemelen.
O zaman vitamin ve Omega3 tercihi daha mantıklı olur. Önceliğim derslerdeki performansım. Spora yaz vakti daha çok yükleneceğim o zaman kreatinin alırım.
D vitamini alma sebebim bu aralar ders çalışmaktan dolayı hep evdeyim. Güneş görmediğim için alıyorum Omega3 zaten bir vitamin değil.
O zaman vitamin ve Omega3 tercihi daha mantıklı olur. Önceliğim derslerdeki performansım. Spora yaz vakti daha çok yükleneceğim o zaman kreatinin alırım.
Aklımda Omega-3 ve magnezyum kompleks almak var.
Nedenleri ise:
Omega-3 bilişsel ve kas hafızasında gelişim sağlaması.
Magnezyum kompleks iyileşme süresini kısaltma ve uyku kalitesini artırma gibi faydaları bulunduğu için.
Ancak ikisi yerine kreatin de alabilirim.
Kreatinin zihne gözle görülecek faydası var mı?
Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.
Düzgün uyku için zor zamanlarda melatonin ve bunlardan farklı olarak basit sabah rutinleri seni daha aktif ve konsantre başlatabilir. Kendine uygun ve seni iyi hissettiren bir rutinle hem spor konusunda hem derslerde etki sağlayabilir.
Düzgün uyku için zor zamanlarda melatonin ve bunlardan farklı olarak basit sabah rutinleri seni daha aktif ve konsantre başlatabilir. Kendine uygun ve seni iyi hissettiren bir rutinle hem spor konusunda hem derslerde etki sağlayabilir.
D vitamini ve magnezyum tam olarak organları nasıl yoruyor? Bilmediğimden soruyorum. Magnezyum fazlası zaten vücuttan atılır. D3 ise kemik sağlığı ve bağırsak içindir. Bir kapsülde zaten 1000 mg var. Tutup günde 4 tane içmeyecek herhalde.