Spotify vs YouTube Music

Apple Music deneyimleme fırsatım oldu, ses kalitesi farkı bariz. O konuda çok başarılı.
Bende deneyeceğim birazdan merak ettim. Zamanında denemiştim Q10i ile ama denilen farkı duyamamıştım. Ben hali hazırda zaten Apple Music kullanıyorum yukarıda belirtmiştim.

Ne alakası var? Ben öyle bir şey demedim. Fiyatına göre değişir. Kablosuzla hifi müzik dinlenmez. M4 hariç.
Bana neden kablosuz Hi-Fi dinlenmez kanıtlı bir şekilde anlatmanız mümkün mü? Şu an teorik konuşuyoruz ve dedikleriniz bana aşırı saçma geldi.

Dediğiniz şeyler çok doğru, ama aylık fiyatlar artık çok pahalı olmaya başladı. Spotify güzeldi ama bireyseli 60 TL olunca ben bıraktım şahsen.

Bende deneyeceğim birazdan merak ettim. Zamanında denemiştim Q10i ile ama denilen farkı duyamamıştım. Ben hali hazırda zaten Apple Music kullanıyorum yukarıda belirtmiştim.

Ben de kendim müzikle uğraşıyorum zaten, stüdyo kulaklıkları ile çalışıyorum. Sağlam bir kulaklık ile dinleyince, müzik kulağınız da varsa farkı duyabiliyorsunuz.

Güncel olarak Spotify aile kullanıyoruz, fiyat konusunda epey iyi o konuda. Ses kalitesi üzmüyor zaten çok takmaya gerek yok standart kullanıcılar için. Arayüz konusunda başarılı, öneri algoritması da fena değil.

Ben de kendim müzikle uğraşıyorum zaten, stüdyo kulaklıkları ile çalışıyorum. Sağlam bir kulaklık ile dinleyince, müzik kulağınız da varsa farkı duyabiliyorsunuz.
Sağlam kulaklıktan kastınız nedir bilmiyorum ama ben "kaliteli" denilen bir kulaklıkla test etmiştim. Müzik kulağım da vardır. Hali hazırda 7, 8 tane bestem var birini burda da paylaşmıştım.

Stüdyo kulaklıkları sesi çok değiştiriyor, ben de deneyimleme fırsatı bulmuştum. O konuda Apple geçer, yalan söyleyemem.

Spotify aile yine ideal, ama bireysel cidden saçma bir şekilde pahalı, ve çok erken zam aldı.

Sağlam kulaklıktan kastınız nedir bilmiyorum ama ben "kaliteli" denilen bir kulaklıkla test etmiştim. Müzik kulağım da vardır. Hali hazırda 7, 8 tane bestem var birini burda da paylaşmıştım.
Stüdyo kulaklıkları ve kaliteli arasında aşırı fark var.

Stüdyo kulaklıkları ve kaliteli arasında aşırı fark var.
Doğrudur hocam bir şey diyemem. Bazı arkadaşların iddia ettiği gibi Apple nefretim falan yok. Kaç kişide Stüdyo kulaklığı vardır orası ayrı konu.

Sağlam kulaklıktan kastınız nedir

Referans, open-back kulaklıklar.

Stüdyo kulaklıkları sesi çok değiştiriyor

Hepsinin kendine has sound stage'i ve ses havuzu var malum. Referans open-back kulaklıklar sesi olduğu gibi verir. Referans kulaklıkların amacı budur zaten, kayıt sonrası gerçek dünya testi.

Kaç kişide Stüdyo kulaklığı vardır orası ayrı konu.

Yok o kısmı doğru, teoride daha kaliteli yani onu demek istedim. Pratikte de duyma şansınız var uygun koşullarda minvalinde.

Spotify aile yine ideal, ama bireysel cidden saçma bir şekilde pahalı

Bence de.

Doğrudur hocam bir şey diyemem. Bazı arkadaşların iddia ettiği gibi Apple nefretim falan yok. Kaç kişide Stüdyo kulaklığı vardır orası ayrı konu.
Zaten "Apple nefreti" çok saçma bir konu. Ayrıca Apple kendisi bunu yapıyor zaten. Ürünler çok pahalı, sadece kendi ekosistemlerinde ekstra özellikler kazanıyorlar falan filan.

Fikirleriniz için teşekkür ederim. Konu daha çok Apple Music olmuş. Şunu belirtmeliyim ki, Android ekosistemindeyim. Apple Music kullanmam bu yüzden. YouTube Music, YouTube satın alınca geliyor. Bir taşla iki kuş muhabbeti. Yorumlarınıza göre Spotify, arayüzü güzel ama bireysel olarak 60 TL verilmez. Ses kalitesi kalıyor o zaman geriye. Bir de şarkı önerme ve kütüphane olayı. Arada kaldım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…