Bende deneyeceğim birazdan merak ettim. Zamanında denemiştim Q10i ile ama denilen farkı duyamamıştım. Ben hali hazırda zaten Apple Music kullanıyorum yukarıda belirtmiştim.
Android cihazımda Hi-Fi destekleyen bir kablosuz kulaklıkla(Buds 2 Pro) hepsini deneyimledim. Arayüz konusunda Apple Music geri tuşuna vs. basınca düzgün tepki vermiyor. Sürekli kaydırarak falan şarkıdan çıkmam gerekti. Ama görüntü olarak güzel. Ses kalitesi olarak birazcık daha iyi geldi ama sesin yüksekliği Spotify'a göre daha düşüktü.
Bana göre şu an en kullanışlı arayüz Spotify'da. Şarkı önerme olarak o kadar fazla sanatçının o kadar farklı şarkısını dinledim ve artık çoğundan sıkıldım. Spotify'da o yüzden yeni, dinlemediğim ve seveceğim bir şarkı öneremiyor.
YouTube Music'te ilk başlarda çok güzel şeyler öneriyordu. Fakat şu an sürekli aynı sanatçıların aynı albümden farklı şarkılarını öneriyor. Ses kalitesi ve arayüz konusunda kötü değil ama benim için bir Spotify olmadı.
Fiyat olarak yıllık paketler satın aldığım için aşağı yukarı hepsine aynı fiyatı ödedim.
Bende deneyeceğim birazdan merak ettim. Zamanında denemiştim Q10i ile ama denilen farkı duyamamıştım. Ben hali hazırda zaten Apple Music kullanıyorum yukarıda belirtmiştim.
Ben de kendim müzikle uğraşıyorum zaten, stüdyo kulaklıkları ile çalışıyorum. Sağlam bir kulaklık ile dinleyince, müzik kulağınız da varsa farkı duyabiliyorsunuz.
Güncel olarak Spotify aile kullanıyoruz, fiyat konusunda epey iyi o konuda. Ses kalitesi üzmüyor zaten çok takmaya gerek yok standart kullanıcılar için. Arayüz konusunda başarılı, öneri algoritması da fena değil.
Ben de kendim müzikle uğraşıyorum zaten, stüdyo kulaklıkları ile çalışıyorum. Sağlam bir kulaklık ile dinleyince, müzik kulağınız da varsa farkı duyabiliyorsunuz.
Sağlam kulaklıktan kastınız nedir bilmiyorum ama ben "kaliteli" denilen bir kulaklıkla test etmiştim. Müzik kulağım da vardır. Hali hazırda 7, 8 tane bestem var birini burda da paylaşmıştım.
Güncel olarak Spotify aile kullanıyoruz, fiyat konusunda epey iyi o konuda. Ses kalitesi üzmüyor zaten çok takmaya gerek yok standart kullanıcılar için. Arayüz konusunda başarılı, öneri algoritması da fena değil.
Sağlam kulaklıktan kastınız nedir bilmiyorum ama ben "kaliteli" denilen bir kulaklıkla test etmiştim. Müzik kulağım da vardır. Hali hazırda 7, 8 tane bestem var birini burda da paylaşmıştım.
Hepsinin kendine has sound stage'i ve ses havuzu var malum. Referans open-back kulaklıklar sesi olduğu gibi verir. Referans kulaklıkların amacı budur zaten, kayıt sonrası gerçek dünya testi.
Zaten "Apple nefreti" çok saçma bir konu. Ayrıca Apple kendisi bunu yapıyor zaten. Ürünler çok pahalı, sadece kendi ekosistemlerinde ekstra özellikler kazanıyorlar falan filan.
Fikirleriniz için teşekkür ederim. Konu daha çok Apple Music olmuş. Şunu belirtmeliyim ki, Android ekosistemindeyim. Apple Music kullanmam bu yüzden. YouTube Music, YouTube satın alınca geliyor. Bir taşla iki kuş muhabbeti. Yorumlarınıza göre Spotify, arayüzü güzel ama bireysel olarak 60 TL verilmez. Ses kalitesi kalıyor o zaman geriye. Bir de şarkı önerme ve kütüphane olayı. Arada kaldım yine.