Kimse öyle bir şey demedi dostum.Arkadaş Hi-Fi kaliteyi aşırı uçuk sanıyor sanırım, ama o kadar abartı bir şey de değil. Ben yolda bir yerde giderken "AAA bu kulaklık Hi-Fi değil!!! Hemen çöpe atmalıyım" falan yapmam yani. Stüdyoda çalışan insanlar zaten özel kulaklıklar kullanıyorlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
iPhone’da şu ayar mevcut. Kayıpsız sesi ve Dolby Atmos’u AirPods ile alabiliyorsun ancak “Yüksek Çözünürlüklü Kayıpsız’ ayarlamak istersen onun için harici donanım gerektiği uyarısı geliyor.Apple zaten sadece kendi cihazlarına oynuyor... Airpods için bir uygulama çıkarmaya bile yeltenmediler hala.
O zaman çoğu kulaklık firması yalan söylüyor (Apple dahil) size göre.
Astronotarda
Üstün
O zaman size göre kablolu her kulaklık süper ben buradan bunu anlıyorum. Böyle olsa kulaklık firmaları AUX'u kenara itip USB kulaklıklar üretmeye başlamazlardı. Kabloluların arasında bile çatışma varken dediğiniz bana saçma geldi.Hayır. Kandırmaca. 20000 TL lik kablosuz kulaklık bile hifi ses veremez. Kablolu şart.
Airpods iyi bir kulaklık değil zaten. Evet yalan söylüyorlar bu konuda.
Dac lazım onun için.iPhone’da şu ayar mevcut. Kayıpsız sesi ve Dolby Atmos’u AirPods ile alabiliyorsun ancak “Yüksek Çözünürlüklü Kayıpsız’ ayarlamak istersen onun için harici donanım gerektiği uyarısı geliyor.
Astronotarda
Üstün
O Android için de var, ama bende harici donanım olmasına rağmen açmıyordu. İPhone bir cihaz deneyince çalışmıştı.iPhone’da şu ayar mevcut. Kayıpsız sesi ve Dolby Atmos’u AirPods ile alabiliyorsun ancak “Yüksek Çözünürlüklü Kayıpsız’ ayarlamak istersen onun için harici donanım gerektiği uyarısı geliyor.
Çok zahmetli ve oranın ses kalitesi aşırı tırt, herkes şarkı atıp tuttuğu için.Ben SoundCloud kullanıyorum. Kütüphanesi çok geniş, şarkı yaparsanız ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Ne alakası var? Ben öyle bir şey demedim. Fiyatına göre değişir. Kablosuzla hifi müzik dinlenmez. M4 hariç.O zaman size göre kablolu her kulaklık süper ben buradan bunu anlıyorum. Böyle olsa kulaklık firmaları AUX'u kenara itip USB kulaklıklar üretmeye başlamazlardı. Kabloluların arasında bile çatışma varken dediğiniz bana saçma geldi.
- Makaleler
- 9
Apple Music deneyimleme fırsatım oldu, ses kalitesi farkı bariz. O konuda çok başarılı.
omeraltinova
Başarılı
Android cihazımda Hi-Fi destekleyen bir kablosuz kulaklıkla(Buds 2 Pro) hepsini deneyimledim. Arayüz konusunda Apple Music geri tuşuna vs. basınca düzgün tepki vermiyor. Sürekli kaydırarak falan şarkıdan çıkmam gerekti. Ama görüntü olarak güzel. Ses kalitesi olarak birazcık daha iyi geldi ama sesin yüksekliği Spotify'a göre daha düşüktü.
Bana göre şu an en kullanışlı arayüz Spotify'da. Şarkı önerme olarak o kadar fazla sanatçının o kadar farklı şarkısını dinledim ve artık çoğundan sıkıldım. Spotify'da o yüzden yeni, dinlemediğim ve seveceğim bir şarkı öneremiyor.
YouTube Music'te ilk başlarda çok güzel şeyler öneriyordu. Fakat şu an sürekli aynı sanatçıların aynı albümden farklı şarkılarını öneriyor. Ses kalitesi ve arayüz konusunda kötü değil ama benim için bir Spotify olmadı.
Fiyat olarak yıllık paketler satın aldığım için aşağı yukarı hepsine aynı fiyatı ödedim.
Bana göre şu an en kullanışlı arayüz Spotify'da. Şarkı önerme olarak o kadar fazla sanatçının o kadar farklı şarkısını dinledim ve artık çoğundan sıkıldım. Spotify'da o yüzden yeni, dinlemediğim ve seveceğim bir şarkı öneremiyor.
YouTube Music'te ilk başlarda çok güzel şeyler öneriyordu. Fakat şu an sürekli aynı sanatçıların aynı albümden farklı şarkılarını öneriyor. Ses kalitesi ve arayüz konusunda kötü değil ama benim için bir Spotify olmadı.
Fiyat olarak yıllık paketler satın aldığım için aşağı yukarı hepsine aynı fiyatı ödedim.