100 milyon şarkı var yeterli bence. Fakat kütüphane olarak spoyify daha iyi zaten bunu inkar etmiyorum. Arkadaş ses kalitesini önemsiyor. Bu yüzden Apple Music öneriyorum.
Ses kalitesi Spotify'da veya YT Music'te yankılı veya cızır cızır gelmiyor. Apple Music'in ses kalitesi Dolby Atmos destekli bir kulaklığınız yoksa değmiyor. Ben 3 platformu da kullandım, kulaklığım Hi-Fi, Dolby Atmos ve 7.1 Surround ses destekliyor. Ben aralarında çok bir fark görmedim. YT Music hem para hem özellikler konusunda daha çok ilgimi çekti, onu tercih ettim.

Soundcore Q10i ile dinledim ve aman aman bir fark göremedim.

Kaliteli ucuz Hi-Fi kulaklık al bir tane 1000-1500 TL'ye farkı anlarsın.

Ses kalitesi Spotify'da veya YT Music'te yankılı veya cızır cızır gelmiyor. Apple Music'in ses kalitesi Dolby Atmos destekli bir kulaklığınız yoksa değmiyor. Ben 3 platformu da kullandım, kulaklığım Hi-Fi, Dolby Atmos ve 7.1 Surround ses destekliyor. Ben aralarında çok bir fark görmedim. YT Music hem para hem özellikler konusunda daha çok ilgimi çekti, onu tercih ettim.
Güle güle kullanın.

Windows arayüzünü bilmiyorum, kötüdür bir şey diyemem ama ben Apple cihazlarındaki arayüzünden memnunum. Sade geliyor bana.
Apple zaten sadece kendi cihazlarına oynuyor... Airpods için bir uygulama çıkarmaya bile yeltenmediler hala.
Evet kablosuz olunca hifi yalan oluyor.
O zaman çoğu kulaklık firması yalan söylüyor (Apple dahil) size göre.

Hayır. Kandırmaca. 20000 TL lik kablosuz kulaklık bile hifi ses veremez. Kablolu şart.

Apple zaten sadece kendi cihazlarına oynuyor... Airpods için bir uygulama çıkarmaya bile yeltenmediler hala.

O zaman çoğu kulaklık firması yalan söylüyor (Apple dahil) size göre.
Airpods iyi bir kulaklık değil zaten. Evet yalan söylüyorlar bu konuda.

Arkadaş Hi-Fi kaliteyi aşırı uçuk sanıyor sanırım, ama o kadar abartı bir şey de değil. Ben yolda bir yerde giderken "AAA bu kulaklık Hi-Fi değil!!! Hemen çöpe atmalıyım" falan yapmam yani. Stüdyoda çalışan insanlar zaten özel kulaklıklar kullanıyorlar.