Hangi kulaklık. Kablosuz mu?Kaliteli sayılabilecek bir kulaklıkla dinledim. Sayılardan bağımsız aralarında abarttığınız gibi bir fark yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Apple ve deezer Hi-Fi veriyor doğru. Ama herkesin kulaklığı desteklemiyor.Ses kalitesi benzer mi? 256 kbps çamurlu sesten fazlasını veremiyor. Apple music 24 bit, deezer 16 bit verirken youtube music vız gelir.
İnsan kulağına da bakınca 256 kbps ses kalitesi gayet yeterli. Herkes stüdyo kalitesi beklemiyor. Bu bağlamda beş para etmez demek fazla iddialı.
Gayet yeterli. Deezer'e şarkı upload edebilirsin bu arada. Sorun yok yani.
Astronotarda
Üstün
Spotify: Güzel arayüz, pahalı, ses kalitesine değmeyen program.Esenlikler,
Güncel halleriyle gerek ses kalitesi gerek arayüzü gerek şarkı kütüphanesi olarak hangisini tercih etmeliyim? Bir tanesini satın alacağım. Biliyorsunuz ki Spotify, kendini son zamanlarda çok geliştirdi. Fikirlerinizi merak ediyorum. Tekrardan iyi sosyaller.
Youtube: Arayüz güzel ama biraz daha gelişebilir, ses kalitesi Spotify ile neredeyse aynı, kütüphanesi çok geniş, parasına değer.
Apple: Rakipsiz kalite, Android için ve Windows için arayüz berbat, kütüphane o kadar da geniş değil, Kayıpsız sese değebilir.
HiFi ses sertifikasına sahip bir kablosuz kulaklıkla dinledim.
- Makaleler
- 7
Spotify bana alakalı şarkılar sunuyor her zaman. Müzik ses kalitesi ise dinlediğim cihaz kaliteli olduğu için farkı anlamak imkansız.
Ben Spotify'ı tercih ederdim.
Ben Spotify'ı tercih ederdim.
Herkesin kendi fikri ben de fikrimi belirttim.Apple ve deezer Hi-Fi veriyor doğru. Ama herkesin kulaklığı desteklemiyor.
İnsan kulağına da bakınca 256 kbps ses kalitesi gayet yeterli. Herkes stüdyo kalitesi beklemiyor. Bu bağlamda beş para etmez demek fazla iddialı.
- Makaleler
- 9
Kütüphanesi için YouTube Music. Spotify şarkı yoksunu.
Astronotarda
Üstün
Spotify'a da şarkı yükleyebiliyorsun? Apple'a da öyle? Kütüphane bu sayılmıyor? Kütüphane dediğin şey şirketin sana direkt sunduğu toplamdır.Gayet yeterli. Deezer'e şarkı upload edebilirsin bu arada. Sorun yok yani.
YouTube Premium alırsanız reklamlardan da kurtuluyorsunuz. Bence bir tık daha mantıklı.