YT music daha güzel sarkılar öneriyordu bana ama yeniden spotify a gectim alısamadıgımdan ikisini de dene

Neredeyse yarım senedir Spotify kullanıyorum, uygulamanın arayüzünü, listelerini ve önerilerini beğeniyorum.

YouTube mecrasında da daha çok şarkı bulabiliyorum ama bazen listeme eklediğim müzikler pat diye siliniyor ve Spotify ile kıyaslandığında ses kalitesi kötü kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses olarak Spotify biraz daha iyi tatmin eder, ama ana amacınız ses ise Apple Müzik ya da Deezer olmalı. Çeşitlilik için YT Müzik, şarkı önerisi için Spotify.

Spotify rahatlığından yanayım.

Spotify da olan müziklerin %99'u YouTube'da illaki oluyor, açıkçası YouTube Premium bana göre en mantıklısı, reklamsız izleme özelliği falan da veriyor cillop gibi, sizin dinlediğiniz müziklere göre de değişir.

Spotify daha rahat, önerileri daha kaliteli.

YouTube Music alın hem reklamsız dinlersiniz hem de YouTube Premium ile reklamsız video izlersiniz.

Abonelik olarak Spotify daha mantıklı.

Ama ben tercihimi MP3indirdurdan yana kullanırdım şahsen.

YT Music daha güzel sarkılar öneriyordu bana ama yeniden Spotify'a gectim alısamadıgımdan ikisini de dene.

Neredeyse yarım senedir Spotify kullanıyorum, uygulamanın arayüzünü, listelerini ve önerilerini beğeniyorum.

YouTube mecrasında da daha çok şarkı bulabiliyorum ama bazen listeme eklediğim müzikler pat diye siliniyor ve Spotify ile kıyaslandığında ses kalitesi kötü kalıyor.

Ses olarak Spotify biraz daha iyi tatmin eder ama ana amacınız ses ise Apple müzik ya da Deezer olmalı. Çeşitlilik için YT müzik, şarkı önerisi için Spotify.

Apple Music nasıldır? Tercih edilebilir mi? Aradığım her müziği bulabilir miyim?

Apple Music nasıldır? Tercih edilebilir mi? Aradığım her müziği bulabilir miyim?
Ergenlerin dinlediği anlamazdın x no1 zart zurt dinlemiyorsanız bulursunuz, genelde o şarkıları paylaşanlar Apple Music'in önlemlerinden geçemiyor.

Onun dışında Apple Music fiyat olarak uygun, 4 ay bedava alabilirsiniz, ses kalitesi her platforma göre daha iyi fakat sosyallik ve şarkı öneri olayı neredeyse hiç yok.

Ergenlerin dinlediği anlamazdın X NO1 zart zurt dinlemiyorsanız bulursunuz, genelde o şarkıları paylaşanlar Apple Music'in önlemlerinden geçemiyor.

Onun dışında Apple Music fiyat olarak uygun, 4 ay bedava alabilirsiniz, ses kalitesi her platforma göre daha iyi fakat sosyallik ve şarkı öneri olayı neredeyse hiç yok.

O tarz remixleri dinlemiyorum. Şarkı önerisine zaten ihtiyaç duymuyorum. Kendi şarkılarımı dinliyorum.