Detaylar
Kim cevapladı?DeadlyMania7 58
Bilgin
Jagged- sevgililer günü.
En son 14 şubatta atacaktım. Aradım bulamadım sadece aynı adla açılmış albümler vardı.
En son 14 şubatta atacaktım. Aradım bulamadım sadece aynı adla açılmış albümler vardı.
Flakko
Başarılı
Bu Roulé kayıtları nadir bulunan değerli eşya değerinde. Thomas'ın bunları dijitalleştirip yeniden yayınlaması lazım.
DeadlyMania7 58
Bilgin
Bu ses efekti bu şarkının introsundanmıymış ya
Crydamoure Waves I ve Waves II'de aynı şekilde, umarım bir gün iki başyapıt dijital platformlara gelir. Özellikle Together by Thomas Bangalter, DJ Falcon şarkısı favorilerimden.Bu Roulé kayıtları nadir bulunan değerli eşya değerinde. Thomas'ın bunları dijitalleştirip yeniden yayınlaması lazım.
Kerim Demirkaynak
Uzman
YouTube music'e geçme sebebim zaten bir sürü şarkının olmaması. Özellikle çaylak ya da amatör insanların şarkıları hiç yok.
Flakko
Başarılı
@Micro Hatta Daft Punk dağılmışken hazır yeni bir Stardust albümü gelse tadından yenmez. Alan Braxe bir röportaj da şöyle diyor, "2011 civarlarında Thomas'a Stardust albümü yapmak istediğimi söyledim ancak o Daft Punk ile meşguldü." Evet, bu meşguliyet efsane, tüm zamanların gelmiş geçmiş en iyi albümlerinden biri olan Random Access Memories. İyi ki meşguldün be Thomas.