@Micro Hatta Daft Punk dağılmışken hazır yeni bir Stardust albümü gelse tadından yenmez. Alan Braxe bir röportaj da şöyle diyor, "2011 civarlarında Thomas'a Stardust albümü yapmak istediğimi söyledim ancak o Daft Punk ile meşguldü." Evet, bu meşguliyet efsane, tüm zamanların gelmiş geçmiş en iyi albümlerinden biri olan Random Access Memories. İyi ki meşguldün be Thomas.
Zaten 1998'de Music Sounds Better With You esnasında Stardust'un birkaç tane demo yapıldığı biliniyor, aslında devam etselerdi ortaya Discovery, RAM, Homework veya Cross (Justice) gibi bir başyapıt çıkabilirdi. Stardust albümü gelse tadından yenmez harbiden ama ben Thomas'ın bıraktığını düşünüyorum French House türünü. Belki bir gün RAM 10th Anniversary gibi bir şey görürüz ama yeni müzik mümkün mü bilmiyorum...

The KLF - Chill Out
The KLF - The White Room
Thomas Bangalter - Roulé Kayıtları

Bunlar elimde dijital FLAC olarak var öyle daha keyifli bir dinleme deneyimi oluyor bence. Spotify'da olsa iyi olurdu bilinirlik açısından.

Zaten 1998'de Music Sounds Better With You esnasında Stardust'un birkaç tane demo yapıldığı biliniyor, aslında devam etselerdi ortaya Discovery, RAM, Homework veya Cross (Justice) gibi bir başyapıt çıkabilirdi. Stardust albümü gelse tadından yenmez harbiden ama ben Thomas'ın bıraktığını düşünüyorum French House türünü. Belki bir gün RAM 10th Anniversary gibi bir şey görürüz ama yeni müzik mümkün mü bilmiyorum...
Bangalter'ı sorguya çekmek istiyorum ben xd. Guy'dan bir şey gelmeyecek gibi. Prodüktörlük yapar en fazla. En son Travis Scott - Modern Jam parçasında bulundu. Çok iyi parça bence.

Bangalter'ı sorguya çekmek istiyorum ben xd. Guy'dan bir şey gelmeyecek gibi. Prodüktörlük yapar en fazla. En son Travis Scott - Modern Jam parçasında bulundu. Çok iyi parça bence.
Uzun süredir Travis Scott dinleyicisiyim, Modern Jam parçasının Guy-Manuel tarafından yapıldığını görünce şok olmuştum. Guy-Manuel'in zaten hip-hop tarafına kaymak istediği söyleniyordu Daft Punk dağıldıktan sonra.