Bana kalırsa Brawl Stars aşırı P2W değil. Evet para verirsen daha hızlı gelişiyorsun ancak para yatırmadan da biraz oynayarak para yatıranın seviyesine gelebiliyorsun. Mesela şu an 77 karakter var bende ve sadece 1 kere para verdim oda 40 TL 150 elmas teklifiydi daha geçenlerde. Ne oyunlar var ki P2W tavan yapmış. Mesela 2022'de Stumble Guys çok popülerdi(oynanış Fall Guys menüsü Brawl Stars çakması). Oyunda sadece Pass alırsan yumruk emojisi veriyordu ve bu emoji ile herkesş tokatlıyordun oyunda ve bu çok sinir bozucuydu, para yatırmadan oynamanı imkansız hale getiriyordu.
Bir şekilde oyuncu yakalamayı başarıyorlar. P2W olsa bile. Yine de oynamayı planlamıyorum.

Mesela 2022'de Stumble Guys çok popülerdi(oynanış Fall Guys menüsü Brawl Stars çakması). Oyunda sadece Pass alırsan yumruk emojisi veriyordu ve bu emoji ile herkesş tokatlıyordun oyunda ve bu çok sinir bozucuydu, para yatırmadan oynamanı imkansız hale getiriyordu.

Evet. Çok iyi hatırlıyorum. 10 liraya almıştım. Sonrasında çok büyük bir zam yapmışlardı