İlk sezonunu izledim ve beğendim. Bu yapımlar hoşuma gidiyor benim. İkinci sezonunu da çıkar çıkmaz izlemeyi planlıyorum inşallah. Ama ikinci sezon birinci sezon kadar tutmaz diye düşünüyorum. Çünkü ilk sezon 2021'de ve pandemi zamanında çıkmıştı. Neredeyse 2025'e gireceğiz ve ikinci sezonu yeni çıkıyor.

Dizi çıktığında gençtim. Şimdi yaşlandım. Torunlarımla izleyeceğim. Şaka bir yana izeleyeceğim ancak çok uzun sürdü gerçekten. Yaklaşık 2 yıldan uzun sürdü yanlış hatırlamıyorsam. Tabii bu sürede çok fazla teori üretildi, haliyle beklentiler arttı. Bu beklentileri bence karşılayamayacak ancak göreceğiz.

Bazı bölümlerde sıkılmıştım ilk sezon zaten pek dizi izleyebilen birisi değilim. İlk sezonun sonu biraz garipti. Ayrıca 2. sezonda yine neden aynı adam yarışmaya tekrar katılıyor konuyu merak ettiğim için ilk bölümleri bi izlerim, sararsa devam ederim. Bi de Jo Yuri var mış. Onu da merak ettiğim için bakarım herhalde :d

Bazı bölümlerde sıkılmıştım ilk sezon zaten pek dizi izleyebilen birisi değilim. İlk sezonun sonu biraz garipti. Ayrıca 2. sezonda yine neden aynı adam yarışmaya tekrar katılıyor konuyu merak ettiğim için ilk bölümleri bi izlerim, sararsa devam ederim. Bi de Jo Yuri var mış. Onu da merak ettiğim için bakarım herhalde :d
Oyuncu 456 (gerçek adını bilmiyorum) bir röportajda ikinci sezonda farklı oyunlar olacağını da söylemişti. Ayrıca 2025 yılında üçüncü sezonun geleceğini de söylemişti.

Oyuncu 456 (gerçek adını bilmiyorum) bir röportajda ikinci sezonda farklı oyunlar olacağını da söylemişti. Ayrıca 2025 yılında üçüncü sezonun geleceğini de söylemişti.
Zaten yarışmayı kazanan hariç herkes ölüyor tabii ki diğer sezonlarda farklı kişiler olacak.

A-a yanlış okumuşum @Daffy Duck
:DOyunlar kelimesini oyuncular olarak okumuşum. Gözlük takmaya alışmak lazım artık, yaşlanmışız.

Son düzenleyen: Moderatör: