gustavo
Üstün
Evet Duolingo'nun.
Hocam onuda araştırırım beni yurt dışına gönderecekse yada fırsat sunacaksa
Hocam ssat 139 dolar değil mi?Hocam onuda araştırırım beni yurt dışına gönderecekse yada fırsat sunacaksa
Boş verin hocam 70 Dolar @gustavo
Hocam öyle tabii ama ben bu parayı 300 dolar ssat için bekleteyim ya.
Hocam pahalıdır kesinde.
Hocam gerçekten pahalı ya. Ama ben liseyi orda okumak istiyorum fakat liseye gidebilmek için başka sınav yok herhalde. Bi YES programı var 1 sene uğraşmaya deymez.İnternetten baktım 139 dolar diyor hocam bir rakip elendi başta siz olmak üzere diğer yarışmacılara iyi şanslardaha iyi alternatifler arayacağım.
Hocam gerçekten pahalı ya. Ama ben liseyi orada okumak istiyorum fakat liseye gidebilmek için başka sınav yok herhalde. Bir yes programı var 1 sene uğraşmaya değmez.
Ya hocam aslında 6K gibi bir fiyat yapıyor iyi olabilir ama işte özellikle Hristiyan bir ailenin yanına falan veriyorlar ki orada da çok ırkçılık var bundan emin olabilirsiniz bunlar göze alınırsa girilebilir bence (ben girmemeyi tercih ediyorum şahsen) daha önce bu programa girenlerin de dinlerinden vazgeçirilmeye çalıştığını duymuştum ssatta nasıl ilerliyor süreç bilmem ama yeste böyle.
Aslında güzel bir şeye benziyor o zaman önümdeki süreçte ingilizcemi geliştirip bu sınava girip bir şansımızı deneyelim bakalım yurda yerleştiriyorlarsa gidilir.
Hocam yes dediğim gibi çok sıkıntılı bir sistem. Ssatt gerçekten pahalı ya. Ama ISS'e de 165 dolar ChatGPT dedi. Hocam bence ailem o fedakarlığı yapar bana. ISS'e hem puan kırmıyormuş yanlışalrdan ChatGPT öyle diyor. Sözel mantık, sayısal akıl yürütme, okuduğunu anlama, matematik başarı, kompozisyon/yazı soruluyormuş. Ben matematik ve İngilizce çalışacağım![]()