Geraltın kılıcı
Üstün
Yakında dershanem açılıyor ve spor ile beraber yürütmem lazım. Bu sebepten ötürü sabah veya öğle yemeği olarak SSN'in başlıktaki 2 ürünü alınabilir miyim? Çok ucuz olduklarından ötürü soruyorum.
Protein bakımından bana fazla gelmedi. Akşamdan öğününüzü hazırlayıp dershaneye gidin derim. Bu tarz şeyler hiçbir zaman öğün yerine geçmez.
Eki Görüntüle 176488
Hocam tamam da ne yiyebilirim? Öğrenleyin eve gelmem ortalama 1-2 saat sürecek. Bu sebeple direkt spora gideceğim. Bana hızlıca hazırlanabilen veya uzun süre bekletebileceğim bir besin gerekli.
Bütçe sorunu yoksa gainer bakılabilir. 80gr karbonhitrad 20gr protein oluyor içlerinde genellikle. Su ile rahatlıkla hazırlanabiliyor. Rice cream gibi vakitde kaybettirmez size.
Hocam tamam da ne yiyebilirim? Öğrenleyin eve gelmem ortalama 1-2 saat sürecek. Bu sebeple direkt spora gideceğim. Bana hızlıca hazırlanabilen veya uzun süre bekletebileceğim bir besin gerekli.
Hocam, az önce hrsapladım. Misal, Burch'un (A101'in pirinç patlağı) fiyatı 21.5TL. Benim alacağım Cream Rice'ın 40 günlüğü ortalama 318TL. Burch'u hergün alırsam ortalama 860TL yapıyor. SSN'den almak daha mantıklı.Şimdi baktımda fiyatlar uçmuş. Gainer mantıksız bu şartlarda. Marketlerde çok ucuza pirinç patlağı var. Karbonhidrat ve protein oranı cream rice'larınkine çok benzer. Onlara bakabilirsiniz.
Hocam, az önce hrsapladım. Misal, Burch'un (A101'in pirinç patlağı) fiyatı 21.5TL. Benim alacağım cream Rice'ın 40 günlüğü ortalama 318TL. Burch'u her gün alırsam ortalama 860TL yapıyor. SSN'den almak daha mantıklı.
1 porsiyonu 50g hocam. Yulafla beraber tükettiğim zaman beni fazlasıyla doyurur.Servis gramajını doğru hesapladıysanız cream rice daha mantıklı.