Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Oyunda bir anti-cheat yer almıyorsa çalışır.
Ayrıca WeMod'un oyunun en son sürümünü desteklemesi de önemli. Mod geliştiricisi son sürümü desteklemiyorsa uyumsuzluklar olabiliyor. Zaten WeMod'u kullanmak istediğiniz oyunda başlattığınız zaman, size başlangıçta bir uyarı mesajı veriyor oyunun son sürümü ile ilgili uyumsuzluklar yaşanabilir, yine de devam etmek ister misiniz diye.
Ayrıca WeMod'un oyunun en son sürümünü desteklemesi de önemli. Mod geliştiricisi son sürümü desteklemiyorsa uyumsuzluklar olabiliyor. Zaten WeMod'u kullanmak istediğiniz oyunda başlattığınız zaman, size başlangıçta bir uyarı mesajı veriyor oyunun son sürümü ile ilgili uyumsuzluklar yaşanabilir, yine de devam etmek ister misiniz diye.
Koneko Toujou
Üstün
Bu uygulama güvenilir midir? Zamanında Dying Light da silah çoğaltmak için gerekmişti. Riske atmak istememiştim.
Modsuz olarak eğer büyücü kulesinin içindeki odayı açtıysanız oradan adınızı değiştirebilirsiniz. Örneğin "Hazine" ve "Yıldızkaydı" için kodlar vardı, o kodları köşeli parantez içinde adınız yaptıktan sonra birinin sizin adını söylemesi gerekiyor. Atıyorum Emily'ye gittiniz size adınızla seslendi adınızdaki eşyaları kazanıyorsunuz. Daha sonra bunları satarak para kazabilirsiniz.
Evet. Baya kullandım ben bir dönem.Bu uygulama güvenilir midir? Zamanında Dying Light da silah çoğaltmak için gerekmişti. Riske atmak istememiştim.