Yiğidowski

Üstün
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
İndirimli şekilde bakiye satan arkadaş varsa 24.42 dolar alışverişim olacak, ETS 2 için map DLC'leri alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

İndirimli şekilde bakiye satan arkadaş varsa 24.42 dolar alışverişim olacak, ETS 2 için map DLC'leri alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
İndirimli bakiyeye gerek yok bence, birçok bankada Steam dahil oyun platformları geri ödemesi kampanyası gördüm.
Bakiye satın alım olaylarına da girmek çok problem çünkü çalıntı kredi kartı ile işlem yapabiliyorlar, ayırt etmek imkansız ve Steam tespit ettiği zaman hesabınızı yasaklıyor.
Bir yöntem daha var, CS2 eşyalarının bazıları Steam üzerinde 100 dolar iken pazaryerlerinde 60-70 dolara bulunabiliyor. Aynı şekilde 25-30 dolarlık bir eşya 15-25 dolar civarına bulunması mümkün. Bakiye yüklemek isteseydim bu yöntemi uygulardım açıkçası. Bu yöntem mantıklı geldiyse detaylıca açıklayabilirim.

İndirimli bakiyeye gerek yok bence, birçok bankada Steam dahil oyun platformları geri ödemesi kampanyası gördüm.
Bakiye satın alım olaylarına da girmek çok problem çünkü çalıntı kredi kartı ile işlem yapabiliyorlar, ayırt etmek imkansız ve Steam tespit ettiği zaman hesabınızı yasaklıyor.
Bir yöntem daha var, CS2 eşyalarının bazıları Steam üzerinde 100 dolar iken pazaryerlerinde 60-70 dolara bulunabiliyor. Aynı şekilde 25-30 dolarlık bir eşya 15-25 dolar civarına bulunması mümkün. Bakiye yüklemek isteseydim bu yöntemi uygulardım açıkçası. Bu yöntem mantıklı geldiyse detaylıca açıklayabilirim.
Hocam hediye atan kişi çalıntı kart kullanıyorsa onun hesabının banlanmasi gerekmez mi?

Hocam hediye atan kişi çalıntı kart kullanıyorsa onun hesabının banlanmasi gerekmez mi?
Hediye yoluyla oluyorsa durum şu şekilde oluyor; onun hesabı tamamen yasaklanıyor, para ile yapılabilecek bütün işlemlere kapatılıyor. Sizin hesabınızdan da gönderilen hediye geri alınıyor, bunun dışında size bir zararı olmaz görünürde ama benim fikrimce hesabın güvenlik faktörünü de etkiliyor olmalı, tabii bu benim teorim. Yani mantıklı bir işlem olmaz bakiye satın alımı ya da hediye yoluyla almak. CS2 eşyası alıp satmanın daha mantıklı olduğunu düşünmekteyim. Örnek veriyorum AK-47 Asiimov FT 24$ hadi maksimum 25$ fiyata alınabiliyor, Steam'da ise bunun anlık satış fiyatı 34$. Ödediğimiz 24$ olduğunu varsayarsak, 34$'dan %15 komisyonu da düşersek 29$ bir bakiye geçer. Hızlıca gördüğüm ilk eşya bu oldu, biraz daha bakarak 5$ değilde 7-8$ kârlı bir yükleme yapmış olursunuz. Hediye yollarken genelde %20-30 indirimle yolluyorlar, şu ana kadar maksimum %50 ile yollayan gördüm o da bir defa. Yani sonuç olarak durumlar bunlar, ve karar sizde.

Yani hocam baya kârlıymış ama uğraştırıcı mı bir de tam bilmeden yanlış bir şey yapmak istemiyorum.
Daha önce hiç CS2 eşyalarına dair bilgi edinmediysen bir hayli zor gelir. Özünde basit bir işlem, sitedeki satıcıdan eşyayı satın al ve Steam'da bunu sat. Mantığı bu kadar basit. Eğer kesinlikle aklına yattıysa çok detaylı yardımcı olabilirim buradan, diğer insanlar da faydalanmış olur.

Daha önce hiç CS2 eşyalarına dair bilgi edinmediysen bir hayli zor gelir. Özünde basit bir işlem, sitedeki satıcıdan eşyayı satın al ve Steam'da bunu sat. Mantığı bu kadar basit. Eğer kesinlikle aklına yattıysa çok detaylı yardımcı olabilirim buradan, diğer insanlar da faydalanmış olur.
Olur sevinirim.

Öncelikle Steam'da topluluk pazarında eşya alıp satabiliyor olmak gerekli en önemlisi bu.
CS2'ye sahip olmak gerekmiyor ancak ilk bahsettiğim durum şart.
" CS2 Skins, Prices, Trends, and Deals | Pricempire.com " adlı siteye giriyoruz ve soldan Trending kısmına gelip fiyat aralığını yazıyor ve en likit eşya hangisi ise ona ya da altındakilere bir bir bakıyoruz ki fiyat kazanç oranını tespit edebilelim. Bu sitenin olayı eşyaların en ucuzu hangi güvenilir sitede bulunuyor onu sunmak. Benim gördüğüm en likit ve kazançlı eşya Deagle Printstream FT, bahsettiği üzere en ucuz CSFloat adlı sitede bulunuyor ardından Bitskins/CSDeals/Skinflow/Buffmarket adlı yerlerde bulunuyor yakın fiyatlandırmalarda. Bunlara tek tek girip öderken son fiyatta en az makası alanı buluyoruz. CSFloat bazlı gidelim, final olarak 26.97$ gösterdiği eşya için kredi kartı ödemesiyle 28$ istiyor. Bu da bankadan bankaya değişebiliyor, ben 33.5₺ olarak alıyorum (yaklaşık 940-960₺ bandında). Steam'e geldiğimizde bu eşya 38.75$ sipariş fiyatına sahip, bu da demek oluyor ki bu fiyata koyulduğunda anında satılacak beklemeden. Eğer beklemek isterseniz de 39.90$'dan koyulabilir ki bu en düşük fiyatı. 39$'dan sattığımızı varsayıyorum. Elimize 33.15$ net bakiye geçiyor. Bu da demek oluyor ki 950₺ ile çıktığımız yolculukta bakiyemiz artık 1100₺. Bu tabii direkt ilk gördüğümden hesapladığım kâr, bunu bahsettiğim yerden daha detaylı bakarak çok daha iyi fiyatlara kapatabilirsiniz. Sonuç olarak yine mantıklı bir kâr vermiyorsa %30-35 indirim ile hediye yollayan birini bulmaya çalışmak gerekebilir.

Öncelikle Steam'da topluluk pazarında eşya alıp satabiliyor olmak gerekli en önemlisi bu.
CS2'ye sahip olmak gerekmiyor ancak ilk bahsettiğim durum şart.
" CS2 Skins, Prices, Trends, and Deals | Pricempire.com " adlı siteye giriyoruz ve soldan trending kısmına gelip fiyat aralığını yazıyor ve en likit eşya hangisi ise ona ya da altındakilere bir bir bakıyoruz ki fiyat kazanç oranını tespit edebilelim. Bu sitenin olayı eşyaların en ucuzu hangi güvenilir sitede bulunuyor onu sunmak. Benim gördüğüm en likit ve kazançlı eşya Deagle Printstream FT, bahsettiği üzere en ucuz csfloat adlı sitede bulunuyor ardından Bitskins/CSDeals/Skinflow/Buffmarket adlı yerlerde bulunuyor yakın fiyatlandırmalarda. Bunlara tek tek girip öderken son fiyatta en az makası alanı buluyoruz. Csfloat bazlı gidelim, final olarak 26.97$ gösterdiği eşya için kredi kartı ödemesiyle 28$ istiyor. Bu da bankadan bankaya değişebiliyor, ben 33.5₺ olarak alıyorum (yaklaşık 940-960₺ bandında). Steam'e geldiğimizde bu eşya 38.75$ sipariş fiyatına sahip, bu da demek oluyor ki bu fiyata koyulduğunda anında satılacak beklemeden. Eğer beklemek isterseniz de 39.90$'dan koyulabilir ki bu en düşük fiyatı. 39$'dan sattığımızı varsayıyorum. Elimize 33.15$ net bakiye geçiyor. Bu da demek oluyor ki 950₺ ile çıktığımız yolculukta bakiyemiz artık 1100₺. Bu tabii direkt ilk gördüğümden hesapladığım kâr, bunu bahsettiğim yerden daha detaylı bakarak çok daha iyi fiyatlara kapatabilirsiniz. Sonuç olarak yine mantıklı bir kâr vermiyorsa %30-35 indirim ile hediye yollayan birini bulmaya çalışmak gerekebilir.

Hocam şimdi buraya kart ekleyince direkt alıyor muyum? Alınca hesabıma direkt mi geliyor? Gelince de hemen markete koyup satınca iş bitiyor mu? Bir de az aşınmış, savaşta kullanılmış, eski falan yazıyor Steam pazarında ama bunun yanında ben göremedim.

Dosya Ekleri

• s2.webp
    s2.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 84