Bütçe
en fazla 200 tl
Peki Forza almaya değer midir? Yani oyuncu sıkıntısı falan var mı? Hikaye kısmı sarıyor mu? Serbest modu var mıdır?

Oyuncu kısmında sorun yok ama oyunda doğru düzgün hikaye falan da yok hikayenin tek amacı araba toplamak oyunun geneli serbest bırakma üstüne. Şahsen ben Forza 4'e sadece haritada ki otoyol bölümünde oyuncular yarışıyor diye giriyorum.

Merhaba,

Steam'den 4 dolara Forza Horizon 4 mü alınır yoksa Epic'den 165 TL'ye The Witcher 3 mü? Önceden Epic'den yilbasi indirimlerinde Witcher 3 alıp iade etmiştim. Şimdi nedense tekrar alasım geldi. Ama Steam'de da Forza Horizon 4'ün 4 dolar civarı olduğunu gördüm. Sizce hangisi alınır? Ya da bunların yerine 200 TL kaliteli bir oyun öneriniz var mı?
Çok farklı iki oyun, kişisel bu biraz.
Ben mesela ne olursa olsun Epic Games’e 1 kuruş harcamıyorum. Steam’de Witcher 3 5 dolara falan düşebildiği için oradan alırdım ki ben de Steam’den almıştım.

Witcher 3’ü DLC’ler ile birlikte tamamen bitirdim, Forza Horizon 4’de 138 saatim var.
Forza Horizon 4 de çok sarıyor özellikle müzayedede ucuza milyonluk araç kovalamak falan.
1 saat bir tane aracın başında bekleyip 14 milyonluk aracı 4 milyona almıştım.

Witcher 3'ü her zaman alabilirsiniz. Forza Horizon 4'ün son 24 saati, sonra satıştan kalkacak.

1734252736139.webp

Hepinize önerileriniz için teşekkürler dostlar. İlk önce Forza'yı alırım en ucuz sürümünü. Ultimate'deki verilenler oynayarak alınabiliyorsa oynayarak toplarım. Önümüzdeki ayın 6'sında burs yatacak bir kısmıyla da Witcher 3 ve farklı oyunlar alabilirim.

Merhaba,

Steam'den 4 dolara Forza Horizon 4 mü alınır yoksa Epic'den 165 TL'ye The Witcher 3 mü? Önceden Epic'den yilbasi indirimlerinde Witcher 3 alıp iade etmiştim. Şimdi nedense tekrar alasım geldi. Ama Steam'de da Forza Horizon 4'ün 4 dolar civarı olduğunu gördüm. Sizce hangisi alınır? Ya da bunların yerine 200 TL kaliteli bir oyun öneriniz var mı?
Forza 4 al ama bugün almaya çalış. Bugün son gün sonra kaldırılıyor artık bir daha alamazsın.

Forza 4'ün standart versiyonunu aldım az önce. Önümüzdeki ayın 6'sında da burs yatınca Witcher 3 ve ucuza bukursam belki bir iki oyun daha alırım.

Bu arada ult versiyonunda verilenleri standart versiyonunda oynayarak kazanabilir miyim?