Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Onu kurdum; Discord'da, Sonar'da ses testi yaptım bayağı bir ama çalışmadı. İkili jak kablosu ile hem anakartta hem kasada denedim, olmadı.Anakartınız nedir? Anakartınızın sitesinde driverlar kısmından Realtek Audio Driver kurun.
Anakartım MSI B450M-A-PRO Max.Onu kurdum Discord'da sonar da ses testi yaptım bayağı bir ama çalışmadı. İkili jak kablosu ile hem anakartta hem kasada denedim olmadı.
Onu kurdum; Discord'da, Sonar'da ses testi yaptım bayağı bir ama çalışmadı. İkili jak kablosu ile hem anakartta hem kasada denedim, olmadı.Anakartınız nedir? Anakartınızın sitesinde driverlar kısmından Realtek Audio Driver kurun.
Anakartım MSI B450M-A-PRO Max.Onu kurdum Discord'da sonar da ses testi yaptım bayağı bir ama çalışmadı. İkili jak kablosu ile hem anakartta hem kasada denedim olmadı.
Onu kurdum; Discord'da, Sonar'da ses testi yaptım bayağı bir ama çalışmadı. İkili jak kablosu ile hem anakartta hem kasada denedim, olmadı.
Anakartım MSI B450M-A-PRO Max.
Sorunu çözdüm yardımların için teşekkür ederim. Steam Streaming Microphone'u kapatıp kulaklığın mikrofonunu açtım ve düzeldi.