Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar. Bu kulaklığı almak istiyorum: SteelSeries Arctis Nova Pro (for Xbox) kablolu modeli.

Kulaklık 24 bit / 96 KHz ses kalitesini destekliyor mu? Bunu merak ediyorum. Aranızda kullanan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Wireless modelini kullanıyorum. İlk çıktığı gün almıştım. Çok memnunum.
Benim nezdimde kabloyu takıp kullanırsam bayağı bir netlik ve hassasiyat farkını hissedebiliyorum.

Ancak kablosuzun keyfi ve rahatlığı bir başka.

Bahsettiğiniz 24bit/96Khz olayı zaten izlediğiniz/dinlediğiniz herhangi bir şeyin bu düzeyde işlenmiş olması gerekiyor ve desteklemesi gerekiyor diye biliyorum.

Ben Wireless modelini kullanıyorum. İlk çıktığı gün almıştım. Çok memnunum.
Benim nezdimde kabloyu takıp kullanırsam bayağı bir netlik ve hassasiyat farkını hissedebiliyorum.

Ancak kablosuzun keyfi ve rahatlığı bir başka.

Bahsettiğiniz 24bit/96Khz olayı zaten izlediğiniz/dinlediğiniz herhangi bir şeyin bu düzeyde işlenmiş olması gerekiyor ve desteklemesi gerekiyor diye biliyorum.

Peki hocam kablolu model mi daha fazla ses verir yoksa Wireless modelini de kablolu olarak kullansak aynı performansı verir mi?

Peki hocam kablolu model mi daha fazla ses verir yoksa Wireless modelini de kablolu olarak kullansak aynı performansı verir mi?

Wireless modelini kablolu kullanınca aynı performansı veriyor.

Ama yanında gelen jak kablosu çok kötü. Kablo, kulaklık girişinden en uzak olan son kısmında bile parmağınızı hafiften sürtseniz o sürtünme sesi kulağınızın içine çok net geliyor. Bu yüzden bence güzel, kaliteli, yalıtımlı ve hatta örgü bir jak kablosu almak gerekir. Ama Wireless bana yettiği için kabloyu çok nadir kullanıyorum. :)

Bu aralar böyle bir şey satın almayı düşünüyorsanız bekleyin derim. SteelSeries Arctis Nova serisinde birkaç modeldir gen2 serisini çıkarıyor. Galiba Nova 5 ve Nova 7 kulaklıkların gen2 sürümü çıktı.

Şimdi baktım Pro modelinde de Gen2 çıkarmış :) TR geldimi bakmak lazım.

Son düzenleme:
Wireless modelini kablolu kullanınca aynı performansı veriyor.

Ama yanında gelen jak kablosu çok kötü. Kablo, kulaklık girişinden en uzak olan son kısmında bile parmağınızı hafiften sürtseniz o sürtünme sesi kulağınızın içine çok net geliyor. Bu yüzden bence güzel, kaliteli, yalıtımlı ve hatta örgü bir jak kablosu almak gerekir. Ama Wireless bana yettiği için kabloyu çok nadir kullanıyorum. :)

Bu aralar böyle bir şey satın almayı düşünüyorsanız bekleyin derim. SteelSeries Arctis Nova serisinde birkaç modeldir gen2 serisini çıkarıyor. Galiba Nova 5 ve Nova 7 kulaklıkların gen2 sürümü çıktı.

Anladım hocam ben şimdi alıyim geçeyim diyorum hiç beklemeyi de sevmem bir şeyi merak ediyorum kablolu versiyonda ANC yok ANC çok fark ettiriyor mu acaba?