Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar. Bu kulaklığı almak istiyorum: SteelSeries Arctis Nova Pro (for Xbox) kablolu modeli.

Kulaklık 24 bit / 96 KHz ses kalitesini destekliyor mu? Bunu merak ediyorum. Aranızda kullanan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam ben şimdi alıyim geçeyim diyorum hiç beklemeyi de sevmem bir şeyi merak ediyorum kablolu versiyonda ANC yok ANC çok fark ettiriyor mu acaba?

Gayet başarılı ve güzel çalışıyor. Kasanın fan seslerini vs çok güzel kesiyor, yanıma biri geldiğinde konuştuğunda duymuyorum mesela.

Şu an kutudan hangisi çıkıyordu emin olamıyorum ve bakmadım da siteye ama suni deri geliyordu sanırım kulak pedleri ve bunlar deri oldukları için çok daha iyi ses yalıtımı yapıyor, tabii eksi yönü sıcakta biraz daha terletip bunaltıyor. Bende hem kumaş hem deri olduğu için kutuda hangisi geliyordu hatırlamıyorum açıkçası.

Gayet başarılı ve güzel çalışıyor. Kasanın fan seslerini vs çok güzel kesiyor, yanıma biri geldiğinde konuştuğunda duymuyorum mesela.

Şu an kutudan hangisi çıkıyordu emin olamıyorum ve bakmadım da siteye ama suni deri geliyordu sanırım kulak pedleri ve bunlar deri oldukları için çok daha iyi ses yalıtımı yapıyor, tabii eksi yönü sıcakta biraz daha terletip bunaltıyor. Bende hem kumaş hem deri olduğu için kutuda hangisi geliyordu hatırlamıyorum açıkçası.

Yani kutuda kumaş ped çıkıyor mu? Hocam peki asıl merak ettiğim acaba ANC olmayan yani kabloluyu alsam eksikliğini çok fark eder miyim?

Yani kutuda kumaş ped çıkıyor mu? Hocam peki asıl merak ettiğim acaba ANC olmayan yani kabloluyu alsam eksikliğini çok fark eder miyim?

Kutudan sadece 1 tanesi çıkıyor hangisi çıkıyor onu hatırlayamadım demek istemiştim.
ANC ile çok kullanmıyorum şahsen, sadece arada bir CS girersem ANC açıp odaklanıyorum o kadar.

Çok kullanacağını veya o özelliği arayacağını düşünmüyorum. Çünkü zaten ev ortamı ve genel olarak sessiz.

Kutudan sadece 1 tanesi çıkıyor hangisi çıkıyor onu hatırlayamadım demek istemiştim.
ANC ile çok kullanmıyorum şahsen, sadece arada bir CS girersem ANC açıp odaklanıyorum o kadar.

Çok kullanacağını veya o özelliği arayacağını düşünmüyorum. Çünkü zaten ev ortamı ve genel olarak sessiz.
Tamamdır teşekkür ederim hocam 🙂

Wireless modelini kablolu kullanınca aynı performansı veriyor.

Ama yanında gelen jak kablosu çok kötü. Kablo, kulaklık girişinden en uzak olan son kısmında bile parmağınızı hafiften sürtseniz o sürtünme sesi kulağınızın içine çok net geliyor. Bu yüzden bence güzel, kaliteli, yalıtımlı ve hatta örgü bir jak kablosu almak gerekir. Ama Wireless bana yettiği için kabloyu çok nadir kullanıyorum. :)

Bu aralar böyle bir şey satın almayı düşünüyorsanız bekleyin derim. SteelSeries Arctis Nova serisinde birkaç modeldir gen2 serisini çıkarıyor. Galiba Nova 5 ve Nova 7 kulaklıkların gen2 sürümü çıktı.

Şimdi baktım Pro modelinde de Gen2 çıkarmış :) TR geldimi bakmak lazım.
Hocam wireless modelini kablolu kullansak bile aynı performansı vermiyormuş buda redditte gördüğüm doğru bir bilgi.

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkür ederim hocam 🙂

Hocam Wireless modelini kablolu kullansak bile aynı performansı vermiyormuş bu da Reddit'te gördüğüm doğru bir bilgi.

Buradaki yazıyı da okuduğumda Wireless modelini DAC üzerinden kablolu kullandığında aynı performansı verdiğini söylüyor.

Ya ben anlatamadım ya da tam anlaşamadık :)

Wireless modeli aldığınızda kutudan çıkan kablo ile bağladığınızda belirtilen frekansı kulaklık kaldırıyor. Zaten tüm sürücüleri vs aynı, bu yüzden normal kablolusu ile kablosuz kulaklığı DAC üzerinden kablo ile bağlayınca aynı performansı almış oluyorsunuz.

Kablosuzu, kablosuz şekilde kullanırsanız o zaman kablolu tabii ki daha iyi performans vermekte.

Kablosuzu kablolu şekilde kullanırsanız aynı performansı verdiğini görebiliyoruz resmi sitede.

Bu kablosuz sürücü detayı
Ekran görüntüsü 2025-11-10 224117.webp

Bu kablolu sürücü detayı

Buradaki yazıyı da okuduğumda Wireless modelini DAC üzerinden kablolu kullandığında aynı performansı verdiğini söylüyor.

Ya ben anlatamadım ya da tam anlaşamadık :)

Wireless modeli aldığınızda kutudan çıkan kablo ile bağladığınızda belirtilen frekansı kulaklık kaldırıyor. Zaten tüm sürücüleri vs aynı, bu yüzden normal kablolusu ile kablosuz kulaklığı DAC üzerinden kablo ile bağlayınca aynı performansı almış oluyorsunuz.

Kablosuzu, kablosuz şekilde kullanırsanız o zaman kablolu tabii ki daha iyi performans vermekte.

Kablosuzu kablolu şekilde kullanırsanız aynı performansı verdiğini görebiliyoruz resmi sitede.

Bu kablosuz sürücü detayı.

Bu kablolu sürücü detayı.

Hocam sizi anladım ama kablolu versiyonda gamedac gen 2 var mış o yüzden ses daha fazla oluyormuş.