Samet

Başarılı
5400 TL'ye alınır mı? PS modelini alacağım PC'de kullanacağım. Araştırdığıma göre fark etmiyor. Hem normal modeline göre 500 TL ucuz hem de mavi detaylar hoşuma gidiyor. Sizce alınır mı?

5400 TL'ye alınır mı? PS modelini alacağım PC'de kullanacağım. Araştırdığıma göre fark etmiyor. Hem normal modeline göre 500 TL ucuz hem de mavi detaylar hoşuma gidiyor. Sizce alınır mı?

Kulaklık hakkında pek bir bilgim yok hocam, fakat şahsen ben SteelSeries kulaklıklarından haz etmiyorum pek fazla. Nova 1 modelinden olabilir deneyimlediğim için ama bu kulaklıkta aşırı giriş seviyesi olduğu içindir muhtemelen benim şahsen önerim kendimde almayı planladığım kulaklığı önerebilirim.

@Furkan Bey bu konuda inceleme yapmıştı kulaklık harbiden sağlam duruyor. Tabii kişiden kişiye değişir siz Steelseries beğendiyseniz performansı hoşunuza gittiyse genel olarak tatmin etmeyeceğini düşünmüyorum, illa tatmin eder sizi.

He tamamdır hocam sabit sanmıştım. Asus'a bakacağım ama steelseries'in tasarımı çok hoşuma gidiyor.
Arada fark yok neredeyse şimdi ufak bir araştırma yaptım kulaklıklar arasında, Yapay Zekaya da bir sordum genel olarak aynı yine hocam. Kısacası tasarımını modelini beğendiyseniz onu alın geçin bence. Arada aman aman fark yok Rog Pelta 70 saat dayanıyorsa, Nova 5 50 saat fakat sanırsam Nova 5'in yazılımı bir tık daha iyi, diğer kulaklığınki de baya iyi diye biliyorum özelleştirilebiliyor oyuna göre vesayre size kalmış hocam.

Hocam bir süredir Arctis Nova 7 Wireless kullanıyorum. İlk aldığım zaman uygulama üzerinden sonar özelliğini aktif etmiştim ancak bir türlü ses profillerine alışamamıştım ardından buradaki çoğu arkadaşın tavsiyesi üzerine Sonar'ı kapattım ve Dolby Access indirdim kurdum. O şekilde biraz daha kullanılabilir oldu benim için. Kulaklık rahat çok rahatsız etmiyor fakat öne doğru eğildiğinizde kafanızdan düşüyor ancak sizin alacağınız modelde nasıldır bilmiyorum.

Kısa bir süre Nova 5 kullandım. Çok güzel bir deneyim yaşattı bana şahsen. Şarj avantajı öncelikle çok iyi 60 saate kadar gidiyor günde 12 saati geçen bilgisayar kullandığım için çok işime yaradı. Mikrofon kalitesi güzeldi. Alırken araştırarak aldım sesinin az olduğunu belirtenler çok vardı fakat uygulama ile ufak bir ekolayzır ayarı sonrası sesini Full'de kullanamadım o kadar yüksek bir ses verdi. Oyun performansı olarak çok iyi neredeyse adamların yerini söyleyecek konuşup. Müzik performansını tam ölçmedim fakat benim için tatmin ediciydi. Üst malzemesi plastik fakat çok esnekti yine de çok esnetmedim sonuçta plastik için rahat etmedi o konuda normal Arctis serilerinde üst kısım metaldi en azından. Gayet hafif ve konforluydu fakat gözlük ile kullandığım ve kulağım büyük olduğu için iade etmek zorunda kaldım. En azından Amazon'dan alırsanız eğer beğenmezseniz iade işleminizde sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Öneririm gayet güzel bir kulaklıktı.