miraçov

Üstün
Yer
somewhere in the middle of nowhere
PSP street E1004 aldım dolap üzerinden. Satıcı şarja taktığında hiçbir tepki gelmediğini ve cihazın açılmadığını söyledi. Kozmetik durumu yaşına göre iyi olduğu için oldukça uygun bir fiyata satın aldım. Cihazin tüm parçaları içinde eksik bir parçası yok ancak cihaz açılmıyor ve tepki vermiyor. Bende koleksiyon amaçlı vitrine koyup sergilemek amaçlı aldım zaten. Ancak yine de merak ediyorum. Sorun ne olabilir acaba tamiri mümkün olur mu?

İçine bakmadan hiçbir fikir elde etmek mümkün değil. Pile belki bakabilirsiniz herhangi bir oksitlenme var mı diye ki eski cihaz bunlar.

Elime ulaşınca bakacağım hocam ama resimlerde pil tarafının oradaki Sony etiketi duruyordu ve cihazın seri numarası da gayet okunaklı çıkmıştı fotoğraflarda. Hatta fotoğrafları atabilirim cihaz yaşına göre gerçekten temiz. Sadece pil ile halledilir mi sanmıyorum neticede adaptör takıp açmayı denemiş ama olmamış. Belki anakartında bir problem vardır.

Anakarttan olabilir. Teknik bilginiz yoksa müdahale edemezsiniz ama. Eğer bir tamirciye götürürseniz belki tamir edebilir.

PSP tamir eden var mı bilmiyorum yaşadığım yerde. Ancak herhangi bir tamirci anlayabilir mi? Bilgisayar teknik servislerine götürsem?