Şu anki telefonunuzun neyinden şikayetçisiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Glade
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Batarya. Tek şikayetçi olduğum şey. Hatta bataryasından dolayı telefonu değiştirmeyi düşünüyorum.

Bazen buga girip acilmiyor yeniden baslatiyorum ve yeniden baslatmasi da cok yavas.

Redmi Note 10 Pro kullanıyorum. Herseyinden memnunum açıkçası günlük işleri rahatlıkla yapabiliyor bu yüzden şikayetim yok.

Android sürümü çok düşük. (Android 10) S10 bile fazladan 1 güncelleme almış olması o cihazın güvenliğinin kesilmiş olmasına rağmen Play Store'da en az 1 yıl daha uzun kullanabilmek demek.

Android sürümü düşük.
Bazen dokunmatik hiç bir şekilde çalışmıyor. (Reboot atınca düzeliyor)
Pili eskisi gibi değil.
Güvenlik güncelleştirmeleri dahil almayacak artık.
Daha sayayım mi?

Telefonumdan çok memnunum lakin tasarımını pek beğenmiyorum onun dışında mükemmel telefon. Ha bir de telefon yeni çıkmış olmasına rağmen 3 sene sonra güncelleme desteği bitecek. Buna üzülüyorum ancak elimden bir şey gelmez.

A56 kullanıyorum, tek sıkıntısı ekranı biraz büyük geliyor. Cebimde kötü durabiliyor.

A55. Kalas gibi tasarımından, kamera performansından ve oyun oynarken fazla ısınmasından şikayetçiyim. Onun dışında iyi telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…