Sünnet oldunuz mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cenazeyebekleriz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 115
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B

Videonun açıklama kısmında tüm kaynaklar belirtilmiş.

Okumada ya da görmede sıkıntı var gibi. Ben size CDC raporu gönderdim. CDC - Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri (Centers for Disease Control and Prevention). Neyin tarafından, neyin safsatasından bahsediyoruz burada?

Üstelik ben size makale atın derken random Noname bir olaydan bahedin demedim. 2021'de Danimarka'da 1 tane makale yayınlanmadı ya hani. Daha net kanıtlara ihtiyacımız var. Doğruysa bulması zor değildir.

İlk dediğm göndermeydi anlamamanız yazık olmuş.Makaleyi inceleyeceğim.
Aradınız taradınız gene beni videoya gönderdiniz. Ben kendinizi rezil etmeyin diye bilerek onları görmezden gelmiştim. @senuzulme ve @Theafricanus Aramızdaki fark şu; Ben araştırıp kendim ÖĞRENİP bildiğimi savunuyorum, siz ise BAŞKASINDAN DUYDUĞUZU savunmaya çalışıp savunamıyorsunuz.

Yazık ki videoda verilen kaynaklarının daha ilkinde, yani bana karşı @Theafricanus 'nun sunduğu daha ilk kaynağın ikinci paragrafında şu yazıyor;

İngilizcesi:

Türkçesi:

Bilmediğini bilmek er kişinin hakkı. Er kişi olun. Zaman kaybettiriyorsunuz insanlara.

Sünnet oldunuz mu? Garip ama sorasım geldi, sünnetin zararlarını bile bile sünnet olan var mı? Çok zararlı bir eylem ve tamamen karşıyım. Sizin düşünceleriniz neler?

Bunu neden yeni söylüyorsunuz sünneti çoktan olduk? Ve sünneti olurken o anı halen hatırlıyorum çünkü tam narkoz etkisinde baygın değildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…