Doğru düzgün bir hizmet vermeyen, ismi zamanla "SansürOnline" olarak değişen sağlayacinin forumda önerilmemesi, GıbırNET gibi yasaklı içeriklere eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Herkese iyi sosyaller.
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Hocam kanıtınız var mı bu yazdıklarınızı görürlerse markayı kötülemekten ve iftiradan dava açarlar.
Büyük firma vallahi sıkıntıya düşersiniz eleştirilere dikkat etmeniz lazım.
Aynen sen eleştirme onlar ne derse kabul et her şeyi.
- Makaleler
- 8
Hocam kanıtınız var mı bu yazdıklarınızı görürlerse markayı kötülemekten ve iftiradan dava açarlar.
Zamanında bizzat beni de kötü hizmet nedeni ile kendisine geçmek zorunda bırakan firma.
Geçen yıl kablomu kesip portumu yeni müşteriye verdiler. Başka ISS kullandığım için muhatap bulamadım. Baya rezil durumlar yaşadım. Yani malıma zarar verildi + sözleşmem bitene kadar bana ait olan portuma çöktüler. Geçmişte de ilk kez abonelik oluştururken ıslak imza zorunluluğu olmasına rağmen, imzasız abonelik başlattılar. Her şey telefon üzerinden gerçekleştiği için "yazılı sözleşmem yok, iptal edin" dedim. Yazılı, imzalı sözleşmeniz var dediler. Bu şekilde adıma sahte imza ile sözleşme yaptıkları ortaya çıktı. Zaten bu mevzu ortaya çıkana kadar iptal için inanılmaz uğraştırdılar. Bu büyük bir suç olduğu için ortaya çıkınca anında aksiyon alındı. O zamanlar bilinçsizdim. Bilgim olsa süründürürdüm. BTK'daki eski şikayetlerim silinmiş. Bulsam atardım. 2018 gibi gerçekleşti. Bu firmalardan korkmayın. Aynı problemleri yaşayan sayısız insan var.Hocam kanıtınız var mı bu yazdıklarınızı görürlerse markayı kötülemekten ve iftiradan dava açarlar.
Son düzenleme:
Hayır anlamadığım neden yasaklanıyor? Bu firmalar kötü olabilir ama sorun olduğunda çözmek varken komple yasaklamak neden ki? İnsanlar kullanmayı mı bırakacak sanki yasaklayınca? Onu anlamış değilim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Moderatörler bu iki farkı çok iyi şekilde ayırabilirlerse süper fikir.@18251, konuyu dikkatli ve tamamını okursanız, önerilmemesi gerektiğini, kullanıcıların sorun yaşadığında istisna uygulanmasını konuşmuştuk.
sawyerford
Üstün
Ek olarak TTNET'te modem ücreti dahil değil o fiyata. +75 de ücret ekleyeceksin 925 üzerine. Superonline'da Turkcell uygulaması üzerinden 1 ay ücretsiz kalan 11 ay 720TL'ye 1000Mbps alabilirsin ya da bahsettiğin şekilde.Fiyat farki cok diger operatorlerle. Bende Superonline 1000mbps paketi var 1 yillik taahhutumun bitmesine 2 ay kaldi, diger firmalara bakiyorum mesela TTNET 1000mbps paketi 925 TL'ye veriyor. Uzatirsam Superonline bana ilk 3 ay 550 TL, sonraki 9 ay 750 TL olarak veriyor. Zaten TurkNet haricinde de baska bakabilecegin firma yok dogru duzgun o da Gigafiber altyapisi saglamiyorsa bir anlami olmuyor. Vodafone bile 960 TL'den veriyor 1000mbps paketi.