Merhaba arkadaşlar. Şu an evimde Superonline'ın 50 Mbps fiber ve TVPplus tarifesini kullanıyorum. Altyapım da Superonline zaten. 15-20 gün sonra taahhüdtüm bitecek ve 650 liraya çıkacak faturam. TurkNet'te ilk 3 ay 250 sonraki 9 ay 500 liralık 100 Mbps fiber paketi var mış. 2020-2021 arasında TurkNet VDSL kullandım ve kelimenin tam manasıyla rezalet bir deneyimdi. Bağlantı kopuyordu, oyunlarda ping oluyordu, indirme hızları KB'larda takılı kalıyordu. Anlayacağınız TurkNet'le geçmişim çok temiz değil. Ama fibere şans vermek istiyorum. Deneyimleyen var mı acaba? Superonline altyapısı ile TurkNet fiber nasıl oluyor? Sanırım oturduğum yerde Superonline altyapısı da var. Modem falan veriliyor mu?

Ben Superonline'da bugün taahhüt yeniledim ilk 1 ay bedava sonraki 11 ay 720TL'ye 500 Mbps indirme 50 de yükleme. 50 Mbps paket ilk ay bedava sonraki 11 ay 550TL'ydi. 100 Mbps de 600TL. Turkcell uygulamasını indirip oradan bakın. Online'da daha ucuz oluyor. TurkNet ile Superonline fiber kullanamazsın. Telekom VDSL kullanırsın. TurkNet'ten sorgulama yaptığında 100 Mbps hat görünüyorsa evinde Turk Telekom fiber de vardır.

Superonline yapısında TürkNet kullanılmıyor. Muhtemelen Telekom altyapınız da vardır. Kontrol edin lütfen. TürkNet'te ayrıca 12 ay peşin ödeyince faturanın aylık 469.90 TL'ye gelmesini sağlayan bir kampanya da var.

Superonline ile TurkNet'in anlaşması olmadığından ötürü Superonline altyapısı üzerinden TurkNet hizmeti alamazsınız, Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet verilecektir. 2020-2021'den bu yana altyapınızda bazı iyileştirmeler yapılmış olabilir, çevrenizde TurkNet kullanan varsa onlarla görüşüp deneyimleri hakkında bilgi alabilirsiniz.