Suplement önerisi

Kreatin, gainer ve protein tozu alacağım fakat piyasada çok fazla ürün var ve hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum. Kaliteli ve tadı güzel bir şeyler arıyorum; Hardline markasının daha önce gainerını kullanmıştım ve tadı iğrençti, o yüzden bitiremedim. Kreatin olarak bunu önerdiler, whey olarak da bu 3 ürün önerildi daha önce ama hangisi daha iyi hangisi daha kötü bilmiyorum. Ve dediğim gibi gainer ile protein tozunun tadı benim için çok önemli.

Kreattin;

Wheyler;

Gainer veya protein tozundan sadece birini al. Ha ikisi de gerekli değil normalde ancak illa alacaksan birini al. Kilo almak istiyorsan gainer vermek/korumak istiyorsan protein tozu daha avantajlı.

Gainer olarak bunu önerebilirim:

Kreatin olarak bu:

Kilo almak istiyorum fakat günlük protein ihtiyacımı karşılayamaıyorum. Bigjoyun tadının kötü olduğunu duymuştum doğru mu?

Kilo almak istiyorum fakat günlük protein ihtiyacımı karşılayamaıyorum. Bigjoyun tadının kötü olduğunu duymuştum doğru mu?

Çok su katarsan hepsinin kötü. Şahsen ben big joyu beğeniyordum tat olarak. Kilo almak istiyorsan gainer daha mantıklı. 80gr karbohidrat 20gr protein var. Protein tozunda ise direkt 24gr protein var. 4gr protein için 80gr karbonhidrattan vazgeçmezdim ben olsaydım.

Hocam bu değerler az değil mi? Benim Hardline gainerın servis başı karbonhidratı 153 gr ve proteini 37 gramdı.

Scitec'in kahve aromalı tozunun tat ve kokusunu seviyorum ama öğle saatinde de içsem gece uyuyamıyorum. Benimle alakalı bir durumdur eminim. Uyku probleminiz varsa kahveliyi önermem.

Gainer olaylarını bilmiyorum ama protein tozuyla aynı protein hammaddesini kullanıp o kadar ucuza satamazlar diye düşünüyorum. Gainer gereksiz geliyor bana. Protein tozu konusunda scitec f/p olarak çok kötü dostum gerek yok.

Whey Protein Kıyaslama | Guneycooks buraya bakabilirsin ön bilgi olması için aklında.

Gainerın standart servisi 100Gr'dır. 200gr alırsan(önermem) 160'a 40 olur.

Hocam servis başı 200 gr alsam çok bir sorun yaratır mı? Bir de bilmediğimden soruyorum ama Hardline'ın progainerı ile attığınız bigjoyun gainerı arasında 1000 liralık bir fiyat farkı var bunun nedeni nedir sizce? Almışken kalitelisini ve tadı iyi olanı almak istiyorum çünküde.

Lisedeyken 3 kutu bitirdim big Joy'dan. Tadı her ne kadar öznel olsa da ben ve arkadaşım beğenmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…