Makaleler
4
Geçenlerde farklı satıcı Amazon göndericili sipariş verdim, potansiyel teslimat sorunu deyip iptal etti. Bu seferse biri farklı satıcı Amazon göndericili, biri Amazon gönderici & satıcılı ürün sipariş ettim, gene potansiyel teslimat sorunu deyip iptal etti. İstanbul'un ortasında neyin teslimat sorunu anlamış değilim.

Müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışınca, teslimat iptal edildi, para iadesi durumunu görüntüleyin çıkıyor; basınca müşteri hizmetlerinden atıp siparişlerime yönlendiriyor. Bağlanamıyorum bu yüzden müşteri hizmetlerine. Ne yapabilirim bu durumda?

Kolay Gelsin kargo şirketi için bu sabah benim de aynısı başıma geldi. Muhtemelen içecek paketin içinde patladı, o yüzden geri gönderecekler. Siz ne almıştınız?

1788598951732.webp

Paket ezilmiş büzülmüş hatta parçalanmış bile olabilir. Amazon Mh'ye başka sebepler seçerek ulaşmaya çalışın.

Sonunda ulaşabildim adamlara. Sorunun ne olduğunu görüntüleyemiyormuş ancak tekrar kayıt açtı ürünün yollanması için. Ürünün fiyatı artmış eğer tekrar yollanmaz ise fiyat farkınıda halledeceklermiş. Ancak amazon satıcılı olmayan ürün kesin iade olucak. Ona bir şey yapamıyorlarmış.