Vitamin eksikliğim yok.
Ama hava değişimi etki etmiş olabilir. Zira hava cidden beni etkiliyor, psikolojik olarak dahil. Hava yağmurlu, kapalı olsun bir anda melankolik olabilirim.
Son 8 ayımın ilk 6 ayını bahsettiğiniz şekilde geçirdim. Geri kalan son 2 ayı da düzenli olarak uyuyarak geçirdim. Gerçekten yaşadığım hayat değilmiş. Vücudum baştan aşağıya ferahladı. Şiddetle düzenli uyku öneririm.
Psikiyatrisiniz varsa yardım alın bu konu hakkında. Size uygun bir ilaç belirler. Faydası büyük. Çünkü benzer bir süreçten geçtim, geçiyorum. Aynısını yaptım, sonuç olumlu.
Sulinex XR dozajı arttırıldı ve yeni bir antipsikotiğe geçildi. Zaten bundan sonra bir şeyler oldu da. Doktorun diyeceğini biliyorum, tecrübe: 1 aya geçer.
Sorunun cevabı burada, ilaçlar yapar böyle şeyler. Kan değerlerine baktırın, kiloluysanız onun da etkisi olur... Şekerli gıdalarla aran nasıl, insülin var mı?
Sorunun cevabı burada, ilaçlar yapar böyle şeyler. Kan değerlerine baktırın, kiloluysanız onun da etkisi olur... Şekerli gıdalarla aran nasıl, insülin var mı?