Detaylar
Kim cevapladı?Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Vitamin eksikliğim yok.Erken yat ve uykunu al. Mevsimsel olarak ta bahar yorgunluğu olur. Hava değişimi buna yol açar. Bazen de Vitamin eksikliği sebep olabilir.
Ama hava değişimi etki etmiş olabilir. Zira hava cidden beni etkiliyor, psikolojik olarak dahil. Hava yağmurlu, kapalı olsun bir anda melankolik olabilirim.
Son 8 ayımın ilk 6 ayını bahsettiğiniz şekilde geçirdim. Geri kalan son 2 ayı da düzenli olarak uyuyarak geçirdim. Gerçekten yaşadığım hayat değilmiş. Vücudum baştan aşağıya ferahladı. Şiddetle düzenli uyku öneririm.
- Makaleler
- 9
Psikiyatrisiniz varsa yardım alın bu konu hakkında. Size uygun bir ilaç belirler. Faydası büyük. Çünkü benzer bir süreçten geçtim, geçiyorum. Aynısını yaptım, sonuç olumlu.
D vitamini önemli. Güneş alın biraz.
D vitamini önemli. Güneş alın biraz.
- Makaleler
- 4
Kullandığın ilaçların etkisidir büyük ihtimal. Doktorunla konuş derim.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Sorunun cevabı burada, ilaçlar yapar böyle şeyler. Kan değerlerine baktırın, kiloluysanız onun da etkisi olur... Şekerli gıdalarla aran nasıl, insülin var mı?@Oreki Redepra kullanıyorum da zaten sabah tam ayılamamın sebebi. Onsuz uyuyamıyorum ama onla da tam uyanamıyorum.
- Makaleler
- 9
75 mg'a mı geçiş oldu yoksa 150 mi? Öyle ise normal. Yüksek ihtimalle bundan kaynaklı. Doktoronuzla görüşün.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
300.75 mg'a mı geçiş oldu yoksa 150 mi? Öyle ise normal. Yüksek ihtimalle bundan kaynaklı. Doktoronuzla görüşün.
Kan değerlerime baktırdım 1 hafta önce. Hiçbir sıkıntı yok.Sorunun cevabı burada, ilaçlar yapar böyle şeyler. Kan değerlerine baktırın, kiloluysanız onun da etkisi olur... Şekerli gıdalarla aran nasıl, insülin var mı?