Uykuda sana tavsiyem bahse konu uyku saatleri uyku programları dışında kendine en uygun olan uyku modelini uyku saatini bulmaya çalış.

Erken yat ve uykunu al. Mevsimsel olarak ta bahar yorgunluğu olur. Hava değişimi buna yol açar. Bazen de Vitamin eksikliği sebep olabilir.
Vitamin eksikliğim yok.
Ama hava değişimi etki etmiş olabilir. Zira hava cidden beni etkiliyor, psikolojik olarak dahil. Hava yağmurlu, kapalı olsun bir anda melankolik olabilirim.

Son 8 ayımın ilk 6 ayını bahsettiğiniz şekilde geçirdim. Geri kalan son 2 ayı da düzenli olarak uyuyarak geçirdim. Gerçekten yaşadığım hayat değilmiş. Vücudum baştan aşağıya ferahladı. Şiddetle düzenli uyku öneririm.

@Oreki Redepra kullanıyorum da zaten sabah tam ayılamamın sebebi. Onsuz uyuyamıyorum ama onla da tam uyanamıyorum.

@Cruslan

Sulinex XR dozajı arttırıldı ve yeni bir antipsikotiğe geçildi. Zaten bundan sonra bir şeyler oldu da. Doktorun diyeceğini biliyorum, tecrübe: 1 aya geçer.

75 mg'a mı geçiş oldu yoksa 150 mi? Öyle ise normal. Yüksek ihtimalle bundan kaynaklı. Doktoronuzla görüşün.
300.

Sorunun cevabı burada, ilaçlar yapar böyle şeyler. Kan değerlerine baktırın, kiloluysanız onun da etkisi olur... Şekerli gıdalarla aran nasıl, insülin var mı?
Kan değerlerime baktırdım 1 hafta önce. Hiçbir sıkıntı yok.