Sürekli yorgun hissediyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2098
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 497
Aynısı bende de var, demir eksikliğiniz olabilir mi? Ben geçen hafta 3 tüp kan verdim demir eksikliğim çıktı. Birkaç ilaç denedim ama uzun süre kullanmam gerekiyor adamakıllı etkisi olan bir ilaç bulamadım hiç. Sadece fitness yaparken anlık enerjim geliyor, set aralarında aniden çöküyorum.

Bende şeker eksikliği çıktı. Sanırım demirim de fazla çıktı. En fazla 120 iken benimki 170'ti.

Son düzenleme:
Sigara içiyorsan yorgun hissetmen normal. Bende içiyorum ve bırakma dönemindeyim. Günde iki dala düşürdüm içtiğim miktarı. Sana da eğer içiyorsan miktarını düşürmeni ve hatta bırakmanı öneririm.

Merhaba,

Her gününüzün güzel geçmesini dileyerek akıl vermekten ziyadesiyle yorgunluk halinin bazı nedenlerinden bahsetmek istiyorum. Hiç bölünmeden insan için en ideal uyku sürelerine ve dengeli beslenme rutinine sahip olunsa da yorgunluk bazı nedenlerden meydana gelebilir. Bedensel eylemlerden çok zihinsel eylemler (çok düşünmek, geçmişi veya geleceği çok düşünmek) yoğunsa yorgun düşülmesi oldukça normal. Çünkü beynimiz vücudumuzda çok enerji tüketen bir organdır. Yorgun düşunmek sanıldığı kadar vahim bir durum olmaktan çıkıp sıradan kolaylıkla üstesinden gelinebilen bir duruma dönüşebilir. Bunun için en az bir hobinizin ve gerçekleştirilebilecek planlarınızın olması bu monotonluktan sizi çıkartacağını düşünmekteyim. Eğer başka bir şey varsa (acı geçmiş vb.) O şey için bir psikolojik danışmanlık alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…