995

Uzman
goruntu-suriye-den-esma-esad-ziyaret-ettigi-16201221_9785_amp (1).webp

Suriye devlet başkanı Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'ın sosyal medyada yayılan bir videosu çok konuşuldu. Suriye'de bir fabrikayı ziyaret eden Esma Esad, fabrika çalışanları tarafından alkışlarla karşılandı. Kameraya yansıyan görüntülerdeki herkesin yüzünün güldüğü dikkatlerden kaçmadı.

Aklıma şu sorular geldi, eminim Sizin de gelmiştir; peki Suriye bu kadar iyi güzel neşeli durumdaysa bu ülkemizdeki Suriyeliler neden buraya akın ediyor ve neden burada? Gerisi Sizde değerli dostlar. O güzel yorumlarınızı bekliyorum.

Haber kaynakları;

Eki Görüntüle 49146

Suriye devlet başkanı Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'ın sosyal medyada yayılan bir videosu çok konuşuldu. Suriye'de bir fabrikayı ziyaret eden Esma Esad, fabrika çalışanları tarafından alkışlarla karşılandı. Kameraya yansıyan görüntülerdeki herkesin yüzünün güldüğü dikkatlerden kaçmadı.

Aklıma şu sorular geldi, eminim Sizin de gelmiştir; peki Suriye bu kadar iyi güzel neşeli durumdaysa bu ülkemizdeki Suriyeliler neden buraya akın ediyor ve neden burada? Gerisi Sizde değerli dostlar. O güzel yorumlarınızı bekliyorum.

Haber kaynakları;
Bu ne ya?

Eki Görüntüle 49146

Haber kaynakları;
Yanlışım yoksa 2016 Aralık'da adamlar Suriye'de yılbaşı kutlanan bir video görmüştüm. Bir kısmında savaş yok, sadece bizim sınırın orada var.

Hepsi bizim ülkeyi batırmak için bence.

Son düzenleme:
Sebebi gayet açık ve net ülkemiz laik Suriye'de şort/etek tarzı giyinen kadınlar rahat olmadığı için ama ülkemizde bunları bolca görüyoruz bize normal geliyor olabilir ama bu elin Araplarına bunlar yeni şeyler.

Son düzenleyen: Moderatör: