Sınav ücreti 1350 lira. Herhangi bir şekilde sınavdan kalmadıysanız bir kuruş fazla ödemeniz gerekmiyor ama ikinci girişinizse 2 saatlik direksiyon dersi ücreti ödersiniz. Kursta fiyatı belirtmenize rağmen sizden fazladan para isterseler şikayet edersiniz.
Yok hocam daha ilk sınavım hatta bu hafta da eğitim görüp öyle sınava gireceğim. İnternette her yerde 1350 diyor. Kurs henüz ilk sınavım olmasına rağmen 2K diyince şaşırdım

Ödenmemiş bir ücretiniz yoksa o zaman sizi dolandırıyor. 1350 lira sınav parasını banka transferi ile verebilirsiniz ve daha sonra da rahatlıkla şikayet edebilirsiniz.

Ödenmemiş bir ücretiniz yoksa o zaman sizi dolandırıyor. 1350 lira sınav parasını banka transferi ile verebilirsiniz ve daha sonra da rahatlıkla şikayet edebilirsiniz.
Bana sordu zaten ödenmemiş ücretiniz varsa diye ben dedim kurs ücretini tamamen ödedim hatta taksitlendirdiğim için elimde makbuzlarda var.
1350 lira olduğunu belirtip makbuz talep edin. Daha fazla ödeme yapmayın.
Öyle yapayım hocam. Yoksa fazladan ödemek durumunda kalacağız teşekkür ederim

O zaman açıklamaya direksiyon sınavı ücreti yazarak 1350 TL göndermeniz yeterli olur. Sınava almazsa da dekontu gösterirsiniz ve şikayet edersiniz. Sınava alınca da şikayet etmenizi öneririm. Her dönem 50 kişiyi bu şekilde 650 lira dolandırsa 32500 lira kazanıyor.

O zaman açıklamaya direksiyon sınavı ücreti yazarak 1350 TL göndermeniz yeterli olur. Sınava almazsa da dekontu gösterirsiniz ve şikayet edersiniz. Sınava alınca da şikayet etmenizi öneririm. Her dönem 50 kişiyi bu şekilde 650 lira dolandırsa 32500 lira kazanıyor.
Evet sadece bana değil arkadaşıma da 2000 lira dediler. Üstelik onun eksik dersleri olmasına rağmen umursamadılar.

Bazı kursların hiçbir vasfı yok. Ülkede eğitimin kalitesizliği her yerde kendini belli ediyor.

Sınavınızda iyi şanslar dilerim. Umarım tek seferde sorunsuz ve kazasız bir şekilde geçebilirsiniz. :)

Bazı kursların hiçbir vasfı yok. Ülkede eğitimin kalitesizliği her yerde kendini belli ediyor.

Sınavınızda iyi şanslar dilerim. Umarım tek seferde sorunsuz ve kazasız bir şekilde geçebilirsiniz. :)
Umarım hocam, teşekkür ederim. Bizim burası Büyükşehir statüsünde küçük bir şehir üstelik. Neye dayanarak böyle yapıyorlar anlamak güç

Ben teorik ders vermeden sadece 1-2 saat direksiyon dersi vermeye çalışan kurs bile gördüm. Şehir değil de insan önemli. Böyle karaktersizler her yerde olabiliyor. Siz şikayet ederseniz en azından başkalarını dolandıramazlar. Denetim ne yazık ki zayıf.

Ben teorik ders vermeden sadece 1-2 saat direksiyon dersi vermeye çalışan kurs bile gördüm. Şehir değil de insan önemli. Böyle karaktersizler her yerde olabiliyor. Siz şikayet ederseniz en azından başkalarını dolandıramazlar. Denetim ne yazık ki zayıf.
Maalesef öyle.. Bize de zaten toplamda 4.5 saat verdiler 2 haftada.. Bir hafta daha verecekler olacak 7 saat. Gerekenin çok altında ders alıyoruz be lütufmuş gibi söylüyorlar bir de şu kadar gün ders verdik diye