Maalesef öyle… Bize de zaten toplamda 4.5 saat verdiler 2 haftada... Bir hafta daha verecekler olacak 7 saat. Gerekenin çok altında ders alıyoruz be lütufmuş gibi söylüyorlar bir de şu kadar gün ders verdik diye.
Teorik dersleri genelde daha az süreye sıkıştırıyorlar fakat direksiyon dersinden çalamazlar. Ben 15 saat direksiyon dersi almıştım. Direksiyon derslerini de sınav ücretiyle birlikte şikayet edebilirsiniz.

Teorik dersleri genelde daha az süreye sıkıştırıyorlar fakat direksiyon dersinden çalamazlar. Ben 15 saat direksiyon dersi almıştım. Direksiyon derslerini de sınav ücretiyle birlikte şikayet edebilirsiniz.
Bize hiç teorik ders de vermediler hocam düşünün yani... :D Direksiyonda da verilmesi gerekenin altında veriyorlar. Üstüne de ilk sınav için 2000 lira istenince burada sizlere sormak istedim.

Dolandırıcının bile daha onurlusunu gördüm. Arkadaşları bol bol şikayet edeceksiniz gibi duruyor. Kursa giden kişileri tanıyorsanız onlar da sizinle birlikte şikayet edebilir.

Dolandırıcının bile daha onurlusunu gördüm. Arkadaşları bol bol şikayet edeceksiniz gibi duruyor. Kursa giden kişileri tanıyorsanız onlar da sizinle birlikte şikayet edebilir.
Kursa zaten bir arkadaşımla birlikte yazıldım hocam. Kendisinin geçen hafta finalleri vardı diye çocuğa eksik ders verecekler üstelik. Zaten ders başı yarım saat alıyoruz. Çocuk şimdiye kadar 2 saat ders aldı. Bu hafta da alırsa o toplamda 4.5 ben de 7 saat falan alacağım. Bir de bu sınav ücreti yüzünden iyice sinirlendik. Sanırım dediğiniz gibi bunları şikayet edeceğiz büyük ihtimalle..

Madde 23'ün 5. fıkrasında kursiyerler veya kurs yöneticileri öder demiş. Aslında bir şekilde kursiyer de ödeyebiliyor olmalı.

Teorik derste pek bir şey yok, onu geçin. Kaçınız B ehliyet için 14 saat direksiyon eğitimi aldı? Bana 5 + 1 (bozuk araç) gün verdiler. Hata yapmadığım için 2 turu 1 saat civarında bitiriyordum. Başkaları eğitim almasa daha da kısa olurdu, eğitim milleti beklemekle geçti.

Teorik derste pek bir şey yok, onu geçin.
Sınav geçmek için çalışmak ile bir profesyonelden eğitim almak aynı değil. Ehliyet sınavı için 3-4 saat çalışsanız zaten 90-100 alırsınız. Biyoloji ve trafik/sağlık dersleriniz iyiyse zaten çoğu soruyu çalışmadan bile yaparsınız.
Kaçınız B ehliyet için 14 saat direksiyon eğitimi aldı?
Bana 10 gün boyunca günlük 1,5 saat ders vermişlerdi. Araba da Fiat Egea idi.
Madde 23'ün 5. fıkrasında kursiyerler veya kurs yöneticileri öder demiş. Aslında bir şekilde kursiyer de ödeyebiliyor olmalı.
Direkt yetkili kuruma sormak iyi olabilir. En net bilgi alınır.