Elma ısıran
Üstün
Bir sürü argüman gördüm ama bundan daha saçmasını görmedim. Manga "okumak" için insan neden 120 Hz ekran önerir?
Bir sürü argüman gördüm ama bundan daha saçmasını görmedim. Manga "okumak" için insan neden 120 Hz ekran önerir?
Sayfa kaydırırken yağ gibi akması insana zevk verir, 60 HZ ekran kabul edilebilir bir durum değil bu bütçelerde.Bir sürü argüman gördüm ama bundan daha saçmasını görmedim. Manga "okumak" için insan neden 120 Hz ekran önerir?![]()
Bir insan 20K verip niye çöp bir ekran alır?Bir sürü argüman gördüm ama bundan daha saçmasını görmedim. Manga "okumak" için insan neden 120 Hz ekran önerir?![]()
Ah be kardeşim, ah be kardeşim. iPad'i "çöp ekran"a indirgeyeni de gördü ya gözlerim, ölsem de gam yemem artık. iPad Air 5 dediğin cihaz M1 barındırıyor M1. Yapay zeka güncellemesi dahil her şeyi alacak. Muhtemelen daha 7-8 yıl ömrü olabilecek bir cihazdan bahsediyoruz bugün itibariyle. Bir insan 20K verip 7-8 yıl ömrü olan bir cihaz, yapay zeka güncellemesini alacak bir tablet satın alır. Bir insan 20K verip tüm uygulamaları ve oyunları kendisine optimize edilmiş, tek cihaza göre hazırlanmış mağazaya sahip olan stabilitesi yüksek bir cihaz alır. Bir insan 20K verip destek ve garanti olarak son gününe kadar arkasında durulan, eski modellerde bile zaten iyi olan pil ömrü M1 ile arşa çıkmış, dışarı çıktığında bir gün boyunca full performans çalışıp bataryası bitmeyen bir cihaz alır. Bir insan 20K verip günün birinde belki de yanına bir iPhone ya da MacBook ekleyip ekosistem keyfinin nirvanasına ulaşacağı bir cihaz alır. Bunlar iPad Air 5 almak için mantıklı sebepler. Peki ya senin almamak için sebebin ne? 60 Hz ekran mı sadece? Bir insan buna arka tarafıyla güler.
Göz ardı etmiştim yeni gördüm kanka, evet alınmaz 60Hz ekran var.Ah be kardeşim, ah be kardeşim. iPad'i "çöp ekran"a indirgeyeni de gördü ya gözlerim, ölsem de gam yemem artık. iPad Air 5 dediğin cihaz M1 barındırıyor M1. Yapay zeka güncellemesi dahil her şeyi alacak. Muhtemelen daha 7-8 yıl ömrü olabilecek bir cihazdan bahsediyoruz bugün itibariyle. Bir insan 20K verip 7-8 yıl ömrü olan bir cihaz, yapay zeka güncellemesini alacak bir tablet satın alır. Bir insan 20K verip tüm uygulamaları ve oyunları kendisine optimize edilmiş, tek cihaza göre hazırlanmış mağazaya sahip olan stabilitesi yüksek bir cihaz alır. Bir insan 20K verip destek ve garanti olarak son gününe kadar arkasında durulan, eski modellerde bile zaten iyi olan pil ömrü M1 ile arşa çıkmış, dışarı çıktığında bir gün boyunca full performans çalışıp bataryası bitmeyen bir cihaz alır. Bir insan 20K verip günün birinde belki de yanına bir iPhone ya da MacBook ekleyip ekosistem keyfinin nirvanasına ulaşacağı bir cihaz alır. Bunlar iPad Air 5 almak için mantıklı sebepler. Peki ya senin almamak için sebebin ne? 60 Hz ekran mı sadece? Bir insan buna arka tarafıyla güler.
1 kere yazdım silindi. 2. Kere yazdım oda silindi. 3. Kere yazıyorum. Bak kardeşim manga yukarıdan aşağıya kaydırarak okunur. Video değil bu. 2 kere okuyarak anlamışsındır ama ben her ihtimale karşı yine video atayım. Gıcık kaptım bu moderatöre o yüzden 3. Kere yazıyorum.Bir sürü argüman gördüm ama bundan daha saçmasını görmedim. Manga "okumak" için insan neden 120 Hz ekran önerir?![]()
Amma boş yapmışsın. Koskoca 20 bin lira verip 60 hz İPS panelli tablet alana kahkayı basarım. Benim külüstür J2 bile ekran yönünden fark atıyor.Ah be kardeşim, ah be kardeşim. iPad'i "çöp ekran"a indirgeyeni de gördü ya gözlerim, ölsem de gam yemem artık. iPad Air 5 dediğin cihaz M1 barındırıyor M1. Yapay zeka güncellemesi dahil her şeyi alacak. Muhtemelen daha 7-8 yıl ömrü olabilecek bir cihazdan bahsediyoruz bugün itibariyle. Bir insan 20K verip 7-8 yıl ömrü olan bir cihaz, yapay zeka güncellemesini alacak bir tablet satın alır. Bir insan 20K verip tüm uygulamaları ve oyunları kendisine optimize edilmiş, tek cihaza göre hazırlanmış mağazaya sahip olan stabilitesi yüksek bir cihaz alır. Bir insan 20K verip destek ve garanti olarak son gününe kadar arkasında durulan, eski modellerde bile zaten iyi olan pil ömrü M1 ile arşa çıkmış, dışarı çıktığında bir gün boyunca full performans çalışıp bataryası bitmeyen bir cihaz alır. Bir insan 20K verip günün birinde belki de yanına bir iPhone ya da MacBook ekleyip ekosistem keyfinin nirvanasına ulaşacağı bir cihaz alır. Bunlar iPad Air 5 almak için mantıklı sebepler. Peki ya senin almamak için sebebin ne? 60 Hz ekran mı sadece? Bir insan buna arka tarafıyla güler.
S9+'da da yapay zeka var zaten?
Cidden 8 Gen 2 bulunan cihazin stabil olmayacağını mi dusunuyorsun?Bir insan 20K verip tüm uygulamaları ve oyunları kendisine optimize edilmiş, tek cihaza göre hazırlanmış mağazaya sahip olan stabilitesi yüksek bir cihaz alır.
Yani, giris segment tabletlere bile 90 hz, 120 hz gelmisken senin tabirinle canavar M1 bulunan tablette 60 hz kullanmak pek mantikli gelmiyor.