Detaylar
Kim cevapladı?Ardasan
Becerikli
Epic'i hiç sevmiyorum. Epic hesabımda bedava GTA 5 varken bile gittim Steam'den satın aldım. Hatta bilgisayarımda yüklü bile değil Epic.
Hesap çalındığı zaman pek yardımcı olmuyorlar. Steam 2dakikada arkadaşın hesabını vermişti Epic hesabı uçtu gitti. Bir sürüde oyun vardı. Bir de iade sistemide çok sıkıntılı. Bazen iadeler onaylanıyor. Bazen onaylanmıyor.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Epic sadece belli başlı birkaç şeyde ciddi fiyat farkı varsa tercih edilebilir. Onun dışında Steam'in çok gerisinde bence.
Bedava oyun veriyor. O güzel o konuda bir şey diyemem.
Bedava verilen ve oynadığım oyunlar GTA V ve Death Stranding director's cut. Diğerlerinin %95'i boş oyunlar zaten gidip de para vereceğim oyunlar değil yani.
Stourmer
Uzman
Steam kütüphanesini bayağıdır yapıyorum. Aslında başta kütüphane yapma gibi bir gayem yoktu ama aldıkça yapmış oldum. Çoğu aldığım oyunu da oynamadım henüz. Hala da oyun alma isteğimi durduramıyorum 
Steam'de ucuzsa Steam'den değilse Steam key araştırıyorum yoksa indirime girmesini bekliyorum.
Steam'de ucuzsa Steam'den değilse Steam key araştırıyorum yoksa indirime girmesini bekliyorum.
Ardasan
Becerikli
Bedava verilen ve oynadığım oyunlar GTA V ve Death Stranding director's cut. Diğerlerinin %95'i boş oyunlar zaten gidip de para vereceğim oyunlar değil yani.
Bedava çok kaliteli oyunlarda verdiğide oldu sen kaçırmışsındır. Mesela Borderlands3 BioShock serisi Zero hour bunlar sadece aklıma gelenler.
Bedava çok kaliteli oyunlarda verdiğide oldu sen kaçırmışsındır. Mesela Borderlands3 BioShock serisi Zero hour bunlar sadece aklıma gelenler.
Bunlarda var ama bunları zaten Steam'den almıştım yani pek pahalı oyunlar değillerdi. Hogwarts Legacy var misal çıktığında çok eleştirildi diye almamıştım Epic bedava verdi duruyor orada hala oynamadım. Yani dediğim gibi verdiği oyunların %10'unu hatırlarız en fazla geri kalanları aklımıza bile gelmeyecek türden oyunlar. Kötü yapıyor demiyorum ama abartıldığı kadar da değil şu an.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-