Para vermesine veriyoruz bence farka çok takılmamak lazım o yüzden Steam'de toplamak daha mantıklı. Arayüzü olsun, topluluğu olsun bir aracıdan ziyade sosyal medya gibi.

Epic'i hiç sevmiyorum. Epic hesabımda bedava GTA 5 varken bile gittim Steam'den satın aldım. Hatta bilgisayarımda yüklü bile değil Epic.

Epic'i hiç sevmiyorum. Epic hesabımda bedava GTA 5 varken bile gittim Steam'den satın aldım. Hatta bilgisayarımda yüklü bile değil Epic.

Hesap çalındığı zaman pek yardımcı olmuyorlar. Steam 2dakikada arkadaşın hesabını vermişti Epic hesabı uçtu gitti. Bir sürüde oyun vardı. Bir de iade sistemide çok sıkıntılı. Bazen iadeler onaylanıyor. Bazen onaylanmıyor.

Steam kütüphanesini bayağıdır yapıyorum. Aslında başta kütüphane yapma gibi bir gayem yoktu ama aldıkça yapmış oldum. Çoğu aldığım oyunu da oynamadım henüz. Hala da oyun alma isteğimi durduramıyorum :D
Steam'de ucuzsa Steam'den değilse Steam key araştırıyorum yoksa indirime girmesini bekliyorum.

Bedava çok kaliteli oyunlarda verdiğide oldu sen kaçırmışsındır. Mesela Borderlands3 BioShock serisi Zero hour bunlar sadece aklıma gelenler.

Bunlarda var ama bunları zaten Steam'den almıştım yani pek pahalı oyunlar değillerdi. Hogwarts Legacy var misal çıktığında çok eleştirildi diye almamıştım Epic bedava verdi duruyor orada hala oynamadım. Yani dediğim gibi verdiği oyunların %10'unu hatırlarız en fazla geri kalanları aklımıza bile gelmeyecek türden oyunlar. Kötü yapıyor demiyorum ama abartıldığı kadar da değil şu an.