Ezylryb
Gelişen
Merhaba arkadaşlar. Birkaç ay sonra 18 yaşıma basacağım. Şu ana kadar pek bir şeyi başarmış biri değilim. Az İngilizce biliyorum, sadece bir de biraz müzik bilgisi vesaire. Gelecekte ne yapmak istediğimi bilmiyorum. Aklımda var gene bir şeyler de onları yapmak istesem bile vaktim yok gibi hissediyorum. (Bunu deyip zamanımın yüzde 90'ını israf etmem de ironik.) Bir yazı okumuştum, milyoner olduğunu ve çok zamanın olduğunu hayal etmesini istiyordu ve bu şartta seni mutlu eden mesleği seç demişti. Benim aklıma animasyon geliyor arkadaşlar. Fakat bunun için çizim yeteneğini geliştirmek gerekiyor. Fakat Türkiye şartlarında özellikle bu durumdan çıkmak için özellikle akademik olarak başarılı olmak önemli olduğu için çizim öğrenmeye ciddi olarak vakit vermek çok riskli gibi hissediyorum. İngilizceyi biliyorum, B1-B2 arası kadar. Şu an Almanca öğrenmeye başladım fakat her ne yaparsam yapayım, ne denersem deneyeyim yaptığım şeye inanamıyorum. Ve zamanın her ilerleyişinde bir adım geri attığımı hissediyorum. Arkadaşlar, saçma bulabilirsiniz fakat 18 yaşında sıfır deneyim ile bir şeyi öğrenmeye başlamak bana çok geç kalınmış hissettiriyor. Buna resim, 3D, yazılım aklınıza gelecek her şey için dahil. Çünkü biliyorum yani 10-12 yaşlarında başlayan manyakların olduğunu. Ah keşke şu anki aklım o yaşlarda olsa diyorum... Ne yapacağım? Endişelerimi nasıl yeneceğim veya yaptığım şeye nasıl inanabilirim veya doğru bir şey yaptığıma nasıl inanabilirim? Kafam çok karışık ve aynı zamanda bir o kadar da kendime sinirliyim.
Son düzenleyen: Moderatör: