Vallahi iyi gecinmek icin elimden geleni yaptim kendisiyle bir kere bir arkadasa Debian kurduk NVIDIA surucusunu aynen handbookta yazdigi gibi kurmaya calistik yok kurulmuyor ne yaptiysak kurulmadi, bu nasıl handbook dedim cunku hayati da ilk defa boyle bir şey yasiyordum. Sen misin diyen bir dunya laf etti gerceklik payi olmayan sonra tartistik. Arada bir root sudo diye konular aciyordu neymis rootken sudo kullanirsan izin seviyen yukseliyormus falan o da bardagi tasirdi uzulmuyorum kendisi icin. Pismanim ozveride bulundugum icin.
Kolay gelsin, bu projenin tutabileceğine inanıyorum ama bazı youtuber'ların övmesi için gizliden reklam vermeniz gerekebilir. Bu dediğim saçma geliyor evet ama çoğu dağıtım bu şekilde yükseliyor. Kesinlikle önermiyorum.
Psişik güçleri varsa neden olmasın? Psişik yetenek; metapsişiğin ve parapsikolojinin araştırma alanında bulunan, insanın paranormal denilen, bilinen fizikokimyasal yasalarla açıklanamayan psişik fenomenlerde söz konusu olan yeteneklerini ifade etmek üzere kullanılan bir terimdir. Paranormal...