Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güncellemeler

Daha fazlası yolda...

XTEND Linux Easy Package Manager

Pacman ve AUR gibi yerlerde doğru paket adını bulmak yerine. Direkt GUI üzerinden XTEND Linux distromuzda halledebileceksiniz.

Eki Görüntüle 70747

NVIDIA Driver installer

Kolay NVIDIA driverlarını XTEND Linux'ta sadece tek tıkla kurabileceksiniz.

Eki Görüntüle 70748

Xtend Linux Updater

Kolay bir şekilde sistemi güncelleyebileceksibiz.

Eki Görüntüle 70749
Bende tam özellikleri neler diye soracaktım. İyi olmuş.

İyi bir düşünce, aslında her şey GUI olarak kullanılabilecek şekilde sistem içinde bulundurursanız (Linux Mint, ZorinOS gibi) çok güzel bir çalışma olur. Çeşitli arayüz seçenekleri buluancak şablonları ayarlarsanız son kullanıcı için çok iyi bir çalışma olur bence, isterseniz bunu ek bir seçenek olarak sunabilirsiniz. İyi çalışmalar.

Taban değiştirebilme olayı beni hasta etti valla. İyi he her şeye GUI getirilmesi iyi olur. Windows'tan geçenler için de kolaylık olur.

Onlar için özel bir şey yapacağım.

Güncelleme

AUR benzeri ama tam AUR gibi olmayan bir sistem üzerinde çalışıyoruz. Kullanıcıların kendi yazılımlarını, Temalarını, Scriptlerini vb paylaşabileceği bir yazılım yapıyoruz.

XTEND Share adlı bu özellik, tamamen denenmiş ve onaylanmış paketler içerecektir.

XTEND Linux içerisinde varsayılan olarak olacak.

Bu paketlere GUI üzerinden kolaylıkla erişebileceksiniz. Daha fazlası için takipte kalın.

Kullanıcıların paylaştıkları paketler test süreçlerinden geçirilecek, Paylaşım uygulaması da sistem içerisinde gömülü olarak gelecek.

Son düzenleme:
Bu da 8.1 gibi yapamayıp bırakcaklar boşuna beklemeyin bence gidip sade Arch Linux veya Manjaro kullanın zaten aynı olacak Arch Linux ile.

Yukarıları okumanı tavsiye ediyorum. 8.1 projesini tekrar söylüyorum. Biz size "yapamadık" demedik. Ben yarım yamalak docker kurup insanlara yutturmasini da bilirdim. Yapmadım. Pes doğrusu.

Yukarıları okumanı tavsiye ediyorum. 8.1 projesini tekrar söylüyorum. Biz size "yapamadık" demedik. Ben yarım yamalak docker kurup insanlara yutturmasini da bilirdim. Yapmadım. Pes doğrusu.
Bir şey derdim de... Uygunsuz üslup raporu atmaya koşacağından eminim. Neyse o projenin son halini yayınlanınca görürsün. Hala geliştirme halinde.

Bu da 8.1 gibi yapamayıp bırakcaklar boşuna beklemeyin bence gidip sade Arch Linux veya Manjaro kullanın zaten aynı olacak Arch Linux ile.
Arch tabanlı. Stock Arch kullanmak yine daha mantıklı oluyor yine. Bu projenin calamares modlamaktan ileri gidebileceği de şüpheli de... Yinede komik insanlar kendileri.

Son düzenleme:
Bir şey derdim de... Uygunsuz üslup raporu atmaya koşacağından eminim.

Arch tabanlı yüksek ihtimalle. Stock Arch kullanmak daha mantıklı. Bu projenin calamares modlamaktan başka çokta bir şey yapacağını düşünmüyorum. Yinede komik insanlar kendileri.
Aynen. Proje özgün olsun diye calamares kullanmayıp, kendi installerımızı, kendi araçlarımızı yazıyoruz. Yukarıda dağıtımın tabanı hakkında upuzun bir paragraf yazdık. Aynı zamanda projenin hobi amaçlı olduğunu da belirttik. Bu boş karalama çabalarınızı bırakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.