Physic
Üstün
Bunun için bir GUI yapmanıza gerek yok bence. Uçbirimdensudo pacman -Syuyapmak daha kolay.
Olsun hocam.
Bunun için bir GUI yapmanıza gerek yok bence. Uçbirimdensudo pacman -Syuyapmak daha kolay.
Bende tam özellikleri neler diye soracaktım. İyi olmuş.Güncellemeler
Daha fazlası yolda...
XTEND Linux Easy Package Manager
Pacman ve AUR gibi yerlerde doğru paket adını bulmak yerine. Direkt GUI üzerinden XTEND Linux distromuzda halledebileceksiniz.
Eki Görüntüle 70747
NVIDIA Driver installer
Kolay NVIDIA driverlarını XTEND Linux'ta sadece tek tıkla kurabileceksiniz.
Eki Görüntüle 70748
Xtend Linux Updater
Kolay bir şekilde sistemi güncelleyebileceksibiz.
Eki Görüntüle 70749
Bu da 8.1 gibi yapamayıp bırakcaklar boşuna beklemeyin bence gidip sade Arch Linux veya Manjaro kullanın zaten aynı olacak Arch Linux ile.
Bir şey derdim de... Uygunsuz üslup raporu atmaya koşacağından eminim. Neyse o projenin son halini yayınlanınca görürsün. Hala geliştirme halinde.Yukarıları okumanı tavsiye ediyorum. 8.1 projesini tekrar söylüyorum. Biz size "yapamadık" demedik. Ben yarım yamalak docker kurup insanlara yutturmasini da bilirdim. Yapmadım. Pes doğrusu.
Arch tabanlı. Stock Arch kullanmak yine daha mantıklı oluyor yine. Bu projenin calamares modlamaktan ileri gidebileceği de şüpheli de... Yinede komik insanlar kendileri.Bu da 8.1 gibi yapamayıp bırakcaklar boşuna beklemeyin bence gidip sade Arch Linux veya Manjaro kullanın zaten aynı olacak Arch Linux ile.
Aynen. Proje özgün olsun diye calamares kullanmayıp, kendi installerımızı, kendi araçlarımızı yazıyoruz. Yukarıda dağıtımın tabanı hakkında upuzun bir paragraf yazdık. Aynı zamanda projenin hobi amaçlı olduğunu da belirttik. Bu boş karalama çabalarınızı bırakın.Bir şey derdim de... Uygunsuz üslup raporu atmaya koşacağından eminim.
Arch tabanlı yüksek ihtimalle. Stock Arch kullanmak daha mantıklı. Bu projenin calamares modlamaktan başka çokta bir şey yapacağını düşünmüyorum. Yinede komik insanlar kendileri.
Bu da 8.1 gibi yapamayıp bırakcaklar boşuna beklemeyin bence gidip sade Arch Linux veya Manjaro kullanın zaten aynı olacak Arch Linux ile.